SEGÍTSÉG! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
be kellett fogadnom egy kiscicát, de nem tarthatom meg. pár napon belül mindenképp el kell ajándékoznom valakinek, mert nem maradhat nálam. mit tegyek? ismerőseimnél körbeérdeklődtem már.2010. aug. 4. 11:51
1/4 anonim válasza:
mi mit tudjunk csinálni ? max megirod hol laksz és ha itt lesz jelentkező akkor szerencséd van.. aam tegyél ki hirdetést...stb...
3/4 anonim válasza:
Hirdesd meg fotóval a www.expressz.hu oldal "ingyen elvihető apróhirdetések" rovatában. Amúgy melyik település? Linkelhetnél fotót is, hátha pont itt találod meg a gazdit. Én is szívesen megnézném.
4/4 anonim válasza:
Hogy néz ki fiú/lány és hol laksz ha közel akkor befogathatom nálam jó helyen lesz csak most fialt a macska de csak 1kölyköt és nem tudom , hogy megengedik-e előtte mondd el milyen és hol laksz aztán megbeszélem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!