Baj ha a macskáim nem vagy csak nagyon ritkán esznek macska kaját?
Figyelt kérdés
Mindenkinél olvasom hogy alutasakosat meg tápot ad a macskának.
Én csirke meg pulykahúst adok nekik. Nyersen vagy főzve. Csak nagyon ritkán kapnak alutasakosat ha nem tudok főzni.
Ez baj? Mellé vitamint kapnak minden másnap.
Bajuk lesz tőle vagy nem kapnak annyi tápanyagot így?
Kb.1.5 kilosak és 4.5 hónaposak. Nem kellene nagyobbnak lenniük?
2020. aug. 4. 17:28
11/16 anonim válasza:
Utolsó! Felváltva a legrosszabb! Nem szabad!
12/16 anonim válasza:
A cicák súlyát illető kérdésedre: szerintem normális. De 1 év alatti cica annyit ehet amennyit bír, nincs adag, csak az összetétel fontos.
Az én cicám nagy testű, 5 hónaposan 1.75 kg volt, 10 hósan 4.8! Most 2.5 évesen 5 kg.
Ha orvos szerint egészségesek akkor ne aggódj 😊
13/16 anonim válasza:
Alapvetően nincs baj ezzel, ha utána néztél rendesen. De ez nem csak abból áll, hogy véletlenszerűen adsz neki ilyen-olyan húst nyersen vagy főzve, a kiegyensúlyozott etetés ennél összetettebb tudomány. Szerintem az állatorvos nem is nagyon fogja neked ezt javasolni, de nem azért mert nem lehet jól csinálni, hanem mert sokat találkozik az ilyen jellegű etetésből fakadó hiánybetegségekkel.
14/16 anonim válasza:
Nem baj, a macska húsevő, a legjobb, ha húst ehet.
15/16 anonim válasza:
szerintem ez nagyon jó.Egy kis száraz belefér de abból js jobb minőségűt.De ne feledd disznót ne adj neki.
16/16 anonim válasza:
Így kapják a legtöbb tápanyagot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!