Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Jó minőségű alutasakos és...

Jó minőségű alutasakos és száraz tápot tudtok mondani?

Figyelt kérdés

6 éves, kinti-benti, ivartalanított kandúr cicámnak keresek valami jobbfajta kaját. Elég soványka így a nyári időszakban, nem bánnám, ha kicsit összeszedné magát tőle (nem beteg, nem férges, nincs semmi ilyen gond, odafigyelünk rá, csak ilyenkor mindig nagyon lefogy).

Felix alutasakost eszik kiskora óta (sajnos picinek minden mástól brutálisan ment a hasa, így ezt kapott, hozzászokott, később mást nem akart megenni), illetve Whiskas szárazat kap, amit már rég le akarok cserélni, mert tudom, hogy nem egy nagy minőség, de nem sok sikerem volt ebben.

A cél valami jobb minőségű, magasabb tápanyagtartalmű kaja lenni, amit meg is eszik. Nem bánnám, ha nem lenne egy vagyon, de nem ez az elsődleges szempontom, lényeg, hogy jó legyen. Van ötletetek?

2020. júl. 22. 14:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
7. vagyok: Más az, ha visszaerősödik és más a hasüregben felgyűlt zsír! Váltottam steril tápra és újra csinos a cica! Viszont most a nem steril Purizont vettem és attól sem zsírosodik.
2020. júl. 23. 10:56
 12/12 anonim ***** válasza:
1 és 4, azért lett lepontozva mert valaki nem tudja azt elfogadni, ha nem király ként bántok a macskával és maradékot kap. Amivel szerintem semmi baj nincs. A mi macskáink csak maradékot kaptak mindig és köszönik szépen fantasztikusan vannak a legöregebb 11 éves. Egyébként a lepontozással én is így jártam, meg írtam egy másik posztnál hogy mi a tapasztalatom a kutyámmal, lepontoztak meg nekem ugrottak hogy mekkora szar ember vagyok, pedig semmi rosszat nem mondtam. Csak, hogy nehezebb megnevelni valamiért mint az eddigi kutyáinkat pedig volt már egy pár és mind jó kutya volt és hamar tanítható.
2020. aug. 5. 08:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!