Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szobacica hámhoz szoktatása,...

Szobacica hámhoz szoktatása, nálatok hogy volt? Mi a siker titka? Biciklikosárhoz (hámmal), hordozóban autóhoz szoktatás?

Figyelt kérdés

-mikor kezdtétek?

-milyen rendszerességgel?

-milyen jutalomfalatok és mikor?

-ha kutyával találkoztok mi van általában?

-milyen eredményt értetek el? Mi mondható sikeresnek?

Kérem a szavazásnál az válaszoljon csak aki tényleg próbált ilyesmit.

2020. júl. 14. 12:09
A kérdező szavazást indított:
Járok vele sétálni
Nekem nem jött ösze
10 szavazat
 1/5 anonim válasza:
77%
Felrakjuk a hámot és jön mellettünk, mint egy kutya. Mi sem értjük hogy lehet ez.
2020. júl. 14. 13:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Mennyi idősen kezdtétek el?
2020. júl. 14. 13:18
 3/5 anonim válasza:
75%

Még fél éves volt, amikor feladtuk rá a hámot, de már akkor sem zavarta. Most úgy néz ki, kb hetente kétszer mikor rájön, hogy sétálni akar, akkor elkezd nyávogni az ajtó előtt. Ekkor lemegyünk sétálni, elvan egy fél órát. De a dolgát nem végzi el lent, azt felhozza... Szobacica na.

De szerintem ehhez a macska jelleme is kell, hogy olyan legyen, nem biztos, hogy elég a szoktatás, mert ismerek olyan cicát, akit nem lehetett rávenni, hogy elviselje a hámot. Pláne, hogy kitegye a lábát a lakásból.

2020. júl. 14. 14:43
 4/5 anonim válasza:
69%
Biciklikosárban úgy szoktuk szállítani, hogy a pórázt a kosár alján, a közepénél, a rácsokon keresztül kivezetjük és úgy megkötjük valahová, így van szabad mozgása jobbra balra, meg tud nézelődni, de felfele nem tud kiugrani a kosárból, de nem is akar. De biztos ami biztos.
2020. júl. 14. 14:49
 5/5 A kérdező kommentje:

A dolog elvi részét értem hogy miért kell hám és nem nyakörv, hogy kell berakni a biciklis kosárba.

Engem a nevelés része érdekel, hogy időben hozzászokjon.

2020. júl. 14. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!