Kis cicát hogyan szoktassam alomra?
Van egy egyéves benti szoba cicám, ő nagyon ügyesen kezdetektől fogva használja a cica almot.
Kb. 2,5 hete befogadtunk egy kiscicát, szegény nagyon beteg volt náthás és csipás. Amíg meg nem gyógyult külön volt a mi cicánktól kinn a melléképületben.
Kb. 5 napja már teljesen jól van így beengedtük a házba a másik mellé, nagyon jól ki jönnek, csak a kicsi egyszerűen nem akarja az almot használni.
Már vettem bele másmilyen almot, tettem bele földet, megkapartattam a lábacskáival hogy tudja oda kell menni. Ha láttam hogy gubbaszt gyorsan beletettem az alomba, így egy párszor sikerült belepisilnie, de magától még a közelébe se megy.
Nagyon el vagyok keseredve, nincs több ötletem. Sajnos úgy tűnik egyszerűen utálja az almot.
Vegyél masik5 alomtalcat ami az övé.
Érzi rajta a másik macska szagot.
Én simán bele tettem az alomba és használta. Utána többször bele tettem, majd ment magától
Első perctől szobatiszta, nem voltak balesetek még. 1 hete van nálam.
Két alom van, a nagy cica viszont mindkettőbe belemegy.
Arra gondoltam, hogy teszek még a bejárati ajtó mellé külön egy nagyobb tálcába almot próbaképpen. Mert úgy vettem észre oda szívesen jár a dolgát végezni.
Ki akar menni wc ni.
Rakd oda az almot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!