A brit rövidszőrű macskáknak mennyire hullik a szőrük? Lehet kapni tk nélkül, úgy 30-50 ezerért, azok egészségesek?
előző vagyok! Itt az Ezüstbajusz kennel honlapja: [link]
Gyönyörű kiscicák! Ne sajnáld rájuk az 50 ezret :) Én is innen hoztam volna, csak nem volt nekik kék színű, ezért máshonnan választottam! Nézz a 3. képen látható cicusra... lehet, hogy, csak rád vár! :)
Javaslom a Barokszépe Kenel oldalát: www.britcica.com. Innen szinte mindent megtudhatsz a britcicákról.
Ami az oltást illeti: minden felelősségteljes cica, ill. kutyatulajdonos évente beoltatja a kedvencét!
Engedd meg,hogy egy baráti tanácsot adjak:
Mielőtt egy kisállatot veszel magadhoz, alaposan olvass utána az adott fajtának, ill. beszélj állatorvossal, vagy állattenyésztővel!
A Wishkas reklám miatt most nagyon divatos a britcica, de ne csak a külső jegyek alapján válassz magadnak kedvencet, hanem alaposan járd körül, hogy milyen fajta, megfelel-e az elvárásaidnak. Ha csak a külleme miatt vennéd ezt a fajtát, kérlek, ne tedd!
"Te egyszer és mindenkorra felelőssé lettél azért, amit megszelídítettél!"
Antoine de Saint-Exupéry
Nagyon köszönöm a válaszokat, engedelmetekkel lementem őket, sok jó tanács van bennük és tök jó hogy nem leordítotok mint ugyanilyen kérdésért a kutyásban!
A két link nagyon jó, nekem az első kislány cica lenne az igazi, de még csak tájékozódok, így másra vár a tündérke.
utolsó: nem a reklámból néztem ki hanem egy cikk alapján, amiben leírták a jellemét és ez az amire azt gondoltom nekem való.
A 70 ezer ft-ot nem tartom drágának, még talán 80-at is kifizetek érte, a lényeges kérdés az vol, lehet e ennyiért is egészséges cicát kapni hobbi célra és mint írtátok lehet, tehát ez a lényeg és ennek nagyon örülök.
Köszönöm!
Szia! Én is találtam neked egy oldalt.Ha érdekel nézd meg.
www.goldstarbrigitte.eoldal.hu ( Silver Butterfly Cattery)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!