Kandúrom mostanában tépkedi a szőrét és "megeszi. " Emellett még csomókban is hullik a szőre. Mit lehet tenni?
Furdesd meg kulon macskaknak kaphato bolha irto samponnal, utanna kefeld ki a bundajat.
Ja, es vegyel neki bolhairto nyakorvet, ezek kb 3-4 honapig vedelmet nyujtanak a bolhak es kullancsok ellen.
..ráadásul fel is öklendezheti. Úgy megijedtem, mikor habos nyálat hagyott maga után a lakásban, de ő fel sem vette. A bolhanyakörvet kinti macskánál megfontolandónak tartom, mert ezek örökké kerítésen, tenőn vannak - fel is akadhat vele. Ennél jobb a bolha-kullancs elleni csepp a nyakába. Valóban egy csepp, de baromi drága.
A miénk a hasáról tépdeste ki a szőrt, véresre nyalta. Vinni akartam orvoshoz, de tudtam, 10 ezer alatt nem úszom meg/vizitdíj+vitamin, a szokásos/ Volt otthon Aloe First. Befújtam, próbát téve. 3x fújtam, s helyrejött. 10 ezer nekem is megérte:)
barátnőm cicája ne nevessetek de "lelki okok miatt" tépi a szőrét ki a hasáról
lehet allergia is de szerintem az is viszket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!