Sziasztok. Van egy 7 hetes kiscica, akit még ma el kellett hoznom, többet nem tudtak vele várni. Az anyjától már ritkán szopott, eddig 1 nap alatt amit kapott enni mindent megevett saját mértékével,csirkehúst, stb.
Kapott laktózmentes tejet, illetve alutasakos whiskas juniort. Tudom hogy ez nem a legjobb táp neki, de csak ez volt. Vettem neki purina és brit prémium junior tápot, ezt mikor kezdhetem el adni neki?
Miért, azok száraz tápok? Beáztathatod egy kis vízbe, akkor puhább lesz.
2020. júl. 12. 02:51
2/6 anonim válasza:
Ne áztasd neki, a száraz áztatva nagyon hamar romlik, probléma lehet belőle.
2020. júl. 12. 06:57
3/6 anonim válasza:
Én is 7 hetesen hoztam el. Purina tasakos ennivalót kapott, abban hígabb a folyadék, a whiskas egy nagy szar, hagyd a fenébe. Olyat adj neki amiben híg a szósz. A laktózmentes tej is hülyeség. Vegyél állateledelesnél macskatejet, kb 1500 ft egy doboz, por van benne, rá van írva, hogy kell bekeverni.
2020. júl. 12. 07:59
4/6 anonim válasza:
Ha nincs más otthon jó a laktózmentes tej, de inkább szerezz be macskatejet. Kb. 1500-1700 Ft. Száraztápot ha adsz akkor áztatva add. #2-es nem teljesen jól írja, mert gyorsabban megromlik az igaz, de nem kell az egészet egyszerre bekeverni. Annyit keverj be amennyit biztos, hogy meg tud enni. Konzerv/tasakos kaja csak akkor ha már nincs más, szerintem azok nem tartalmaznak semmilyen tápanyagot.
2020. júl. 12. 08:22
5/6 anonim válasza:
Hét hetes kismacskát NEM választunk el. Minimum 8, de inkább 10-12 hetesen. A "nem tudnak többet várni"-ra a helyes válasz, hogy köszönöm, akkor nem kérem a cicát, mert még az anyja mellett a helye.
Ne junior, hanem starter tápot keress, ha nincs a környéken, akkor zooplus vagy hasonló netes rendelés. Tejet felejtsd el, maximum cicatej, és a szupermarketes tápok is kuka kategória.
2020. júl. 12. 08:52
6/6 A kérdező kommentje:
Ha azt mondtam volna hogy köszönöm nem, az anyja mellett a helye, két perc múlva repült volna az utcára. Még mindig jobban járt talán így.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!