Juuzou suzuya kérdése:
Egy 7 hetes kiscicát miben hordozzak?
Figyelt kérdés
A barátnőmtől fogok kapni egy kiscicát csak nem tudom h miben hozzam el.A macska hordozó is jó vagy inkább valami dobozban vigyem el?2017. máj. 5. 16:30
1/5 anonim válasza:
8 hetes kora után hozd csak.
Legjobb, ha veszel egy macskahordozót, ez a legbiztonságosabb. Később is kellene fog, mert vinni kell orvoshoz, oltásokra, ivartalanításra, ha beteg, akkor is.
2/5 anonim válasza:
8hetes kor elött nem kéne, ha lehet elhozni. Majd boxban szállítsd.
3/5 anonim válasza:
12 hét a legideálisabb, hidd el a te érdeked is, hogy a kiscica a lehető legtöbb dolgot megtanuljon az anyjától.
4/5 anonim válasza:
en tolem eddig akik vittek el kiscicat azok vagy dobozban vittek vagy szatyorban.
5/5 anonim válasza:
Én a 8 hetest kort is keveslem, én 12 hetesen vinném el. Nagyon sokat jelent ez a pár hét.
Ha jól szocializát szeretnél, akkor hagyd még néhány hétig az anyjával és a testvéreivel.
Egész életére kihathat, ha túl korán választják el..És nem testileg gondolom,hanem a viselkedésére, természetére hat ki.Maradjon még.
A szállításhoz mindenképp hordozót vegyél. Ezek teljesen biztonságosak, jól zárnak.
Egy mezei dobozból simán kiugorhat a cica, meg lesz ijedve, úgyhogy kell a szállító.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!