Mitől lesz egy macska antiszociális?
Figyelt kérdés
Olyan, ami később nem fér meg más macskákkal és még az embernek is nekimegy. Nem saját macskáról van szó2010. aug. 2. 13:46
1/3 anonim válasza:
Szerintem attól, ha sokat bántották és ezért nem bízik senkiben.
2/3 anonim válasza:
Megerősítem az előttem írót, kiegészítve azzal, hogy túl sok macska együtt tartása is vezethet ilyesmihez, nem nagyon bírják a tömeget maguk körül. Vagy pedig keveset foglalkoznak vele.
3/3 anonim válasza:
Én olyanról tudok, hogy ivartalanítás után lett az a cicus kiállhatatlan, főleg azt utálta nagyon, aki elvitte a dokihoz:S De tapasztalatban: 3 macskával voltam már dokinál így, rám nem lettek mérgesek. Szóval véletlen sem vagyok az ivartalanítás ellen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!