Milyen fertőtlenítőszert használtok macskás háztartásban? (Főleg felmosásra)
Figyelt kérdés
#Fert
2020. júl. 4. 11:18
3/11 anonim válasza:
Flóraszet vagy Domestos, és még valami sampon vagy tusfüri csak az illata kedvéért.
4/11 anonim válasza:
Sanytol Fertőtlenítő Felülettisztító Antiallergén. Klórmentes, semleges illatú, nagyon hatékony, és semlegesít több allergént, többek közt a macskaszőrt is (és ez tényleg nem csak hülye szlogen. édesanyám enyhén allergiás a macskaszőrre, de amióta ezzel mosunk fel a látogatásai előtt, szinte semmit nem érez meg belőle).
6/11 anonim válasza:
Mivel a húgyban ammónia van, az bekeverve hipóval, domesztosszal (abban is hipó van) jókis klórgázt eredményezhet. Szóval ezzel óvatosan 😉
7/11 anonim válasza:
Penny blikk fertőtlenítőt.
#3-as, lehet tenni a fertőtlenítőhöz illatot? Sosem próbáltam:o
Amúgy tudtok valami finomabb illatút? Ami nem ilyen hyposzagú.
8/11 anonim válasza:
Pl teafa olaj pl elég aggresszív
10/11 anonim válasza:
6-os, az alomba pisilnek, nem a padlóra, az almostálat én ecettel fertőtlenítem, a padlót domestossal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!