Benti macskád milyen időközönként hány?
Figyelt kérdés
Van egy egy éves ivartalanított perzsa kandúrom, és szerintem elég hányós típus.
Kíváncsi lennék, hogy más macskák mennyit hánynak.
2020. júl. 2. 10:46
11/13 anonim válasza:
Időközönként, de ha veszek neki füvet, akkor kevésbé fordul elő.
12/13 anonim válasza:
Egyéves, rövid szőrű kandúrom van. Eddig csak egyszer hányt, amikor közvetlenül evés után kezdett ugrálni meg játszani. Azóta nem fordult elő.
13/13 anonim válasza:
Evés után, ha rájön az ugrálás, futás akkor hány, ez néha előfordul, amúgy a szőrt szokta még hányni, adom a szőroldót, de néha hányással jön neki ki.
Szerintem néha-néha normális a hányás nálunk.
Nálunk azért figyeltem fel rá, mert nem ugrált és kaja után hányt néha, hetente 2-3x, meg sebes lett a kis feje, nyaka. Doki nézte, mondta, hogy csirke a legvalószínűbb, sajnos a száraz tápja csirke volt, most próbálkozunk, mondta nézzük meg először mi lesz, ha nem eszik semmi csirkéset, azóta semmi csirkés dolgot nem kap, nagyon figyelek, lekopogom nem hányt már 3 hónapja és nem sebes a fején se, elmúltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!