Mitől lehet ez? Valami rosszat jelent?
Azért nyugtass meg, hogy kezelést is kapott a cica, nem csak fájdalomcsillapítót.
Milyen helyeken fekszik így el? Ha kövön, vagy hűvös felületen, akkor lehet melege van, vagy lázas, vagy a fájdalomra a hideg esik jól neki, vagy a gyógyszertől, gyulladástól kevesebb energiája van. Olvasd el a mellékhatásokat is, lehet abban lesz a magyarázat.
De lehet ő csak simán ilyen, leül, aztán rájön hogy inkább mégis feküdne, nálam az egyik cica ledobja magát a földre, mintegy lerogy pl játék után.
Próbáld megfigyelni mi után vagy milyen helyzetekben csinálja, ha semmi összefüggés nincs és egészséges, akkor nem gondolom, hogy aggódnod kéne.
Szerintem fáradékony a fájdalomcsillapító miatt. Nézd meg a mellékhatásokat!
Egyébként az minden amit az első ír. Nagyon jól leírta!
Szóval szerintem még annyi lehet, hogy mivel írtad, hogy régen is csinálta mostmár szokássá vált számára. Mienk is csinálja. :)
És esetleg még annyi, hogy azon az oldalon fekszik amelyiken a gyulladás van?
Köszi a válaszokat.
Padlóra fekszik és át szokott fordulni egyik oldaláról a másikra, aztán vissza, szóval (így utólag) nem hinném, hogy a gyulladás miatt van.
A fájdalomcsillapítóval meg az a baj, hogy ott adta be az orvos, ezért nem tudom pontosan, hogy milyen.. És igen, kapott kezelést is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!