Jót teszek vagy inkább rosszat a kinti macskáinkkal, ha kicsit behozom őket a házba?
Szia!
Kertesházban lakunk, nekem is van egy kinti cicám, de így télen szereti ha bejöhet egy picit és ott alszik a konvektor előtt. Szerintem örül neki a cica hogy picit melegszik, és meleg helyen van, persze amikor már kiviszem vissza a hidegbe, az már rosszul esik neki :)
A mienk mindig kinti volt, mostanság néha 16-20 órát van bent naponta :D Biztos tudja, mit csinál, elvégre nem mi hozzuk be s nem is mi visszük ki (kivéve, ha 2-kor lefekszem s mégse legyen bent. Nincs bent alom és nem is lesz. A 20 órát is darabokban tölti és soha nincs vele problémája. Ha ki kell mennie, szól).
Sosem láttam rajta, hogy gondja lenne azzal, hogy pont éjszakára pakolom ki, hatalmas, dús bundája van s néha eleve elmászkál s csak délután jön be.
Kint van egy háza, annyi, s a terasz eleve szélvédett, de amúgyis talál helyet az egész dűlőben... Sok nyaraló van itt mindenféle kis félig nyitott kiülős hellyel.
Nem fázik meg. Attól sincs baja, hogy a jéggel borított hordóról nyalja fel a vizet. Azért az durva, adok is neki bent melegebbet, ami annyira nem hatja meg, de nagyritkán azért lefetyeli. Kint sosem nyúlt a vízhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!