Szeret a macskám?
Foggalmam sincs, hogy szeret-e, de a mi macskáink (összesen 4 volt, de nem egyidőben. Egyidőben csak 2-2 fiú volt). Azok nem szerettek minket. Hálátlanok voltak. Egyik elszökött, aztán fél év múlva jött haza betegen, a másik pár hónap után. Azt meget eltűnt azóta se jött vissza. Másik 2 cicánk meg úgy volt hülye ahogy volt. Mindent összeszartak, hintaágyat meg mindent hiába tiltás meg bünti (no nem verés meg éheztetés). Macskák nem tudnak szeretni senkit szerintem. Legalábbis a legtöbbjük. Macskák azt szeretik, ha simogatják meg babusgatják Őket. Régen imádtam a cicákat amíg nem volt, de aztán megismertem a természetüket, rájöttem, hogy mérhetetlenül hálátlanok és abszolút nem szeretnek.
Ellenben a kutyám az szeretett! És a kutyák szeretnek macskák nem. Én ezt tapasztaltam. Persze lehet, hogy a többi válaszoló közt lesz aki nem ért velem egyet, mert az Ő macsekja hálás. Enyéim nem voltak azok, hiába a legfinomabb kaják, babusgatás. :-((((
Miért gondolod, hogy nem szeret?
Nekem is van egy macskám, és én is azt hittem, hogy nem szeret, pedig én mindent megteszek érte.
Állandóan harap, karmol, de ezt azért csinálja mert még kölyök :) Csak 3 hónapos a kicsi :)
És egyszer elutaztam 1 hétre, és amikor hazajöttem 1 egész éjszakán keresztül nem hagyott aludni, annyira örült nekem :) Na ilyenek a macskák ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!