Honnan tudom h szeret a macskám?
Igenis szeretnek a macskák.
A tied olyan fajta, hogy nem szereti, ha szeretik, az én volt cicám is ilyen volt, de hála csak néha. :)
Az elsö válaszolónek: látom, hogy fogalmad sincs a macskákról - a mieink egyáltalán nem a kaja miatt szeretnek velünk lenni. Igaz, hogy kapnak valamit, de a 4 macska naponta egy doboz konzervet - mert a többit összevadásszák maguknak. De nagyon sokszor jönnek oda hozzánk, és egyszerüen simogatást kérnek, vagy csak mellénk ülnek és ott akarnak lenni, ahol az "embereik".
Az eredeti kérdéshez: a cicáknak elég nagy igényük van arra, hogy ök döntsék el, hogy mikor akarnak simogatódni. Ha elhuzza a fejét, akkor inkabb egyedül szeretne lenni - ilyenkor ne eröltesd. Ha békén hagyod, akkor ö fogja idövel jelezni, hogy veled akar lenni: odamegy hozzád, a lábadnak dörgöli a fejét. Ilyenkor szereti a simogatást - de ez is macskánként nagyon változó, mert minden cica egy egyéniség. (Nekünk most 3 van, de eddig összesen már 7 volt - csak az elözöek elpusztultak 14; 15; 16 illetve 28 évesen)
szerintem szeret, az enyém is néha ilyen, vagy elszalad, éjjel pedig nem tudom magamról lekaparni, velem is alszik:)
egyébként előző válaszolónak grat a 28 évért, nagyon szép:)
nekem van egy virtuális cicám a cicanevelde.hu-n. :)
ő sem szereti, ha egy alkalomnál többször akarom megsimogatni, inkább mindig elbújik. :D
figyeld a testbeszédét
az elégedett nyávogását
és a hozzád dörgölőzésd
meg a dorombolást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!