Valakinek kedve macskákról áradozni?
Imádom a macskákat, de a családomban nem sokszor beszélünk róluk. Nekünk is van cicánk. Barátok/osztálytársak inkább a kutyákat szeretik. Kutyánk is van, meg teknős is.
Szóval olyan jó lenne ha valakivel meg tudnám osztani a macskák iránti rajongásomat. Mindenképp anonim módon.
Várom az érdeklődőket!
Sok puszi! És szép napot!
Egy 19 éves cica őrült lány ;)
Wow. 16 éves??? Az igen sok. Biztos szép élete volt.
Nálunk sajnos nem szeretik a szomszédok a cicákat, még macska riasztót is vettek. :(
Na, mesélek én is egy tegnapi sztorit.
Kimentem a kertbe, és láttam, hogy a macskám épp a cseresznyefáról ereszkedik le. Nagyon csodálkoztam, mert még sosem láttam fára mászni. Aztán leugrott - s akkor derült ki, hogy ő nem is az enyém, mert az én cicám rávetette magát! Csak éppen tökegyforma, nagytestű vörös mindkettő! Aztán összehömbölögtek, úgy bunyóztak, mint a rajzfilmeken, közben fújtattak meg nyivákoltak. Rárivalltam, hogy Vörcsiiii!!!! Akkor kiszállt a bunyóból. Megálltak egymással szemben fellomposított farokkal, mint a cowboy-ok a filmekben. Aztán az idegen próbált a kerítés alatt kibújni, de nem tudott, közben a Vörcsim pofozta a fenekét, hogy ne legyen olyan egyszerű a dolog. Végül a másik átugrott a kerítésen - szerintem az új szomszéd macskája lehet, mert eddig még nem láttam.
Amúgy az én Vörcsim nagyon okos és cuki! A kilincsre ugrálva ki tudja nyitni az ajtókat. Kinti-benti, és nem szokta elhagyni a mi telkünket. A kutyánk terelőkutya, és próbálja néha terelni, de Vörcsi nem hagyja! Ráugrik a kutya hátára.
A gyerekkori cicám meg teknőctarka volt, és 18 évig élt! Csak élete utolsó évében kezdett rajta látszódni az öregedés... hiányzik ő is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!