Mi a véleményetek az olyan macskákról, akik félnek az egerektől?
Figyelt kérdés
2019. szept. 24. 08:50
1/9 anonim válasza:
Szánom az ilyet. Szégyent hozna a családra. Nálam nem lenne helye. Mit gondolnának a szomszédok?
2/9 anonim válasza:
Mindenkinek vannak fóbiái, ettől nem lesz kevesebb a cica. Szerintem.
3/9 anonim válasza:
Jobb helyeken nem is találkoznak egérrel, mivel lakásban, családtagként vannak tartva. Én se tudom a macskáimról, hogy félnének-e tőle, vagy sem. Számomra ez nem is fontos információ, mivel nálunk nem egérfogó szerepük van. És a családtagjaimat úgy szeretem, amilyenek :)
4/9 anonim válasza:
Hát az egértől még nem lesz baja, de egy másik macskával szemben nem biztos hogy meg tudja védeni magát. Egyszer nővérem barátnője itt aludt és áthozta a macskáját ugye a nővéremnek is van, mind a kettő nőstény, szóval gondolták eljátszanak, úgy öt perc múlva úgy összeverekedtek hogy alig tudták szétszedni őket.
Nővérem macskáján még egy hét múlva is látszottak a nyomai, a másik macska amit csinált.
Szóval szerintem ne az egértől féltsd.
5/9 anonim válasza:
Mi ki szoktuk szegényeket röhögni ilyenkor. Bár teljesen megértem, nagymamám macskája egy nyúltól rémült halálra, de hát soha az életben nem látott még olyat, a miénk meg egy pincében talált egértől, de mivel szobamacska, neki is új volt az élmény. De attól még vicces. :)))
6/9 anonim válasza:
Nálunk problémás, mert a macskát "haszonállatnak" is tartjuk, mert sok a termény, és hiába van kitéve csapda, ragasztó, a macska valahogy hatékonyabb. Nyilván nem fogjuk elzavarni vagy ilyesmi, de jobban örülünk neki, ha tud egerészni. Annyiban előnyös, hogy nehezebben lesz férges, persze, ha bolha sincs benne. Sokszor az egérpajtásokból eszik össze a galandférgeket és barátaikat. Viszont gyanítható, hogy nagyon benti macska, vagy korán lett elszakítva az anyjától, szerintem ez is benne lehet, amiért fél az egértől. De általában ösztönösen üldözik a rágcsálókat/madarakat.
7/9 anonim válasza:
Az én macsekomnak vittem élő egeret és dédelgette:)) A verebet is inkább vigyázta, mint támadta:)) Kandalló van és a fával néha felkerül bogár. Azokat is csak irányítja, de nem bántaná:)) Hozzá tenném, ha szín nyers húst kap, undorral néz és rám is megvetően néz:) Mérgezni akarom, vagy mi van.
8/9 anonim válasza:
Vissza kell vinni a szervízbe.
9/9 anonim válasza:
Az enyém sajnos a patkánytól fél, pedig pontosan azért szereztem be mert egy macsekom a nyakánál fogva húzta fel őket. Igaz az egy kalikó cica volt de ez is erős és vadócka. Például a múltkor fogott egy felnőtt fácántojót és megvárta hogy odamenjek segíteni. Én ügyetlen meg véletlenül elengedtem mert rosszul fogtam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!