Valakinek kedve macskákról áradozni?
Imádom a macskákat, de a családomban nem sokszor beszélünk róluk. Nekünk is van cicánk. Barátok/osztálytársak inkább a kutyákat szeretik. Kutyánk is van, meg teknős is.
Szóval olyan jó lenne ha valakivel meg tudnám osztani a macskák iránti rajongásomat. Mindenképp anonim módon.
Várom az érdeklődőket!
Sok puszi! És szép napot!
Egy 19 éves cica őrült lány ;)
Mi???
Ne mondj ilyeneket róluk.
Én is imádom őket :) A családban mindenki kutyás.
Nekem az is tetszik, ahogy vadásznak. Mindig megdicsérem, amikor odahozza megmutatni, hogy mit fogott. Persze nem őshonos, kipusztulni készülő állatokat fog :D
Nagyon tetszik, hogy milyen elegánsak, ügyesek. Imádom, hogy hogyan lustiznak. Aztán a következő pillanatban meg szuperképességekkel rendelkező vadászok.
Hát igen! Ahogy vadásznak az valami eszméletlen!
A tiédnek is elkezd jobbra balra mozogni a háta/feneke amikor épp ugrani akar? :D
Azt még nem vettem észre, inkább a farkát mozgatja furán :)
De nagyon ügyi. Olyan helyekre felmegy, hogy el se hiszem.
Mintha én írtam volna a kérdést:D
Nekem is van 2, de ők bentiek, csak legyekre, szúnyogokra és molylepkékre vadásznak:D
Arra a mozgásra gondolsz, amikor toporog, lépked a hátsó lábaival, aztán hopp? :D
És az megvan, amikor kergetőznek egymással és futna, de csúszik a kövön a lába, így olyan lesz, mint Scooby-doo, hogy jár a lába, de nem halad?:D
Meg amikor topogok felé és ő minden toppanásra pattan egyet ritmusra:D
Nagyon mókás kis jószágok, feldobják minden napomat:)
Kedves 6-os!
Teljesen egyformák a macskáink!
És igen toporog a hátsó lábaival majd zutty!
Kedves 7-es!
Nekünk nem ilyen ügyes a cicánk, de szintén mentett.
Ő sajnos gyík farkat eszik. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!