Utcai "vegyes" cica gazdik! Hány kg a cicátok? Hím vagy nőstény?
Figyelt kérdés
Érdekelne kinek mekkorára nőtt a "házi vegyes" fajtájú cicája :) köszönöm2020. jún. 24. 08:47
1/14 anonim válasza:
6kg múlt, még növésben, kandúr.
A másik csajszi, mégcsak 2 hós, 1kg körüli, nem tudom mi lesz belőle.
Tied?
3/14 anonim válasza:
Már 1 éves, 5 kg, kandúr, ivartalanított cica.
Amikor elhoztuk a befogadótól kb. 2 hónapos volt és egy vagy másfél kiló. Szegény nagyon rosszul nézett ki. De mostmár teljesen jól van, csak nem volt anyukája így nem tud nyávogni. Legalábbis normálisan nem.
4/14 anonim válasza:
Első vagyok, az enyémet is én neveltem fel és egy dumagép, a most pici meg csak csipogni meg visítani tud, normálisan nyávogni nem, szerintem ez nem attól függ.
6/14 A kérdező kommentje:
Nekem sajnos már nincs cicám. Kandúrunk 4kg volt, a nőstény 3,5kg. Mindkettő ivartalan volt.
2020. jún. 24. 09:13
7/14 anonim válasza:
Nagyon sajnálom a cicákat! Részvétem! 😞😿
8/14 anonim válasza:
Kandúr, olyan 5 kg körül van, ivartalanított, kinti-benti puha bolyhoskám :)
9/14 anonim válasza:
Ivartalanított kandúr, 6 éves, nyáron 5-6, télen 6-7 kg. (nem vicc, télre mindig felszed egy kis bélést a kabátba :D)
10/14 anonim válasza:
9 éves kandúr 4,5 kg
2db 11 hetes nőstények nem tudom mennyi lehet a súlyuk, bár nagyon dundik már :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!