Vörös-fehér nőstény és hamuszürke kandúr macskától milyen kismacskák várhatóak?
Tricolor, ahogy írtad. Illetve szimpla vörös-szürke, fehér-szürke stb és akkor cirmos,calico stb.. Bármilyen kombináció lehet, sőt még barna is lehet, ha a génjeiben megvan.
Nálunk egy fehér és egy szürke cicának barna lett az egyik kölyke.(Benti cicákról van szó) Ez azt mutatja bármilyen lehet az utód színe.
Nem szaporítunk. Csak besikerült. A kandúr már ivartalanítva van, az anyjuk is lesz, a kicsik felnevelése után. De ezt az almot már nem vetetjük el.
Megbízható ismerősöktől kérdeztem, hogy kell-e nekik vagy tudnak-e megbízható embert, akinek kell kiscica. A szülőkről egy képet végig küldtem velük és 3-an mondták, hogy ha lesz ilyen meg olyan(ami a szülők színéből gondoltak, hogy talán lesz), akkor szeretnének. Azért kérdeztem, hogy milyen kicsik várhatóak. Az anya félperzsa(hosszú szőrű 5kg), az apa félbrit(vastag, de rövid szőrű, 8kg).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!