SOS!!! 2 órája hoztuk el a kiválasztott kiscicát bebújt a tv szekrény alá, azóta ott gubbaszt. Alszik néha nyávog, mikor jön ki? Ez normális? 2,5 hónapos
De nincs egyedül 🤷
Simogattam most vagy egy órát lenyugodott néha elnyavogja magát annyi cicám volt otthon családi házban hogy számát nem tudom de ilyennel nem találkoztam még de annyira annyira köszönöm hogy írtok nekem és itt vagytok velem 😂
Most már csak elnyavogja magát amúgy szerintem hisztizik 😂 remélem minden oké lesz vele de írok hogy mik a fejlemények. Perpill nem eszik csak iszogatja a kis vizecskéjét. Mi a szobákba nem akarjuk addig beengedni amíg nem veszi meg párom a bolha irto sampont meg a bolha irto nyakorvet. Még várni akarok 1 hetet amíg 100%ban az alomba kakil
Minden kommentet nem olvastam.
Én nem rég hoztam haza egy 8 éves cicát.
Nekem 1 nap után jött elő magától, kb 3 nap kellett neki mire nem bújkált.
Kakilni a 2. nap kakilt csak.
Én real nature konzervet és nyers húst adtam neki...
Köszönöm hogy leírtad gondolom azért kakilt később mert idősebb is.
A mienkről info akit érdekel:
Reggel volt sírás rívás aztán hosszú simizés és abba maradt ma még is felfedezte az egész házat kaki pisi rendesen kaja után 10-15perc múlva jött is. Alszik jó sokat nem nyávog már annyit nem mondom hogy csendes de nem olyan hangos mint tegnap :) akkor nyávog ha megy kakilni vagy pisilni meg ha nem akarja hogy hol vagyok. Holnap már dolgozom kéne...szerintem jól el lesz:)
Szép!
Szerintem is rendben lesz,de azért készíts elő neki kaját meg vizet rendesen!!!
Elő van készítve, most volt egy kis hiszti amíg hallotta a hangunkat addig nyavogott utána abba is hagyta.
Alig várom hogy családi házba koltozzunk és kint legyen persze cica védett kifutóban :D estére meg garázsban amúgy kinti-benti ként. Kevés nekünk így ez az 50nm ...
Na hogy telnek a kicsi napjai?
Jól van?Hogy viselte a munkanapokat?
Újabb fejlemények ha valakit érdekel: gyakorlatilag semmi hiszti nincs, egyre jatekosabb szerintem teljesen el engedte magát. Kapott bolha írtót is :)
Udvozlos hiszti picit még van de max 2 mp ha éhes akkor szól szerintem ez normális :D
Fressnapfba vettünk neki asszem natura nevű alutasakos természetes összetevőkből készült kajcsit 20.000et hagytunk ott érte 1 napig nem aludtam kb 😂😂 összességében eddig 30.000ft-ba van a cicus egy ideig most nem fogunk rá költeni az biztos. Betáraztunk mindenből, ottani eladó segített mindenből adalék mentését venni :)
Érdekesség: 4 féle különböző márkájú jutalom falatot vettünk neki és egyiket sem ette meg... Száraz cica kaját is kerüli... nem értem miért van 🤷 ha érdekel benneteket miujsag vele szívesen írok alkalmakkor :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!