SOS!!! 2 órája hoztuk el a kiválasztott kiscicát bebújt a tv szekrény alá, azóta ott gubbaszt. Alszik néha nyávog, mikor jön ki? Ez normális? 2,5 hónapos
A dohányosok is dohányoznak még sincs bajuk idős korba se sokszor.
De ettől függetlenül káros a dohányzás.
Abba konzervbe minden szemetet beledarálnak, hústartalom szinte 0, tápanyag szinte 0. És csodalkozunk hogy sokat nyávog a macska.
ÉHEEES!!! Nem tápláló az a cucc.
Akkor most mit adjak neki? Más nincs itthon... Házi koszt? Van itthon sonka, szalámi csirkemáj pörkölt, rakott krumpli.
Most vissza aludt megint...
Semmi fűszereset nem kaphatnak.
Egy megfelelő minőségű, magas hústartalmú macskatápot szerezz be és szintén magas hústartalmú konzervet.
Most komolyan be vitted a bolhàs macskàt a hàzba?? 😐
Waoo
Nem kell akkora ügyet csinàlni! Majd wczik amikor kell neki. Nem megy parancsra. A konzerv is tökéletes. Sok ember sem eszik sajnos különbet.
Nem tudtam hogy bolhás, itthon vettem észre pedig a helyszínen is néztük a szőrét...na amúgy már kakilt pisilt szépet egészségeset és mind az alomba.
Egyetlen gond van vele nagyon nagyon hangosan sír. A mai nap kénytelen lettem volna dolgozni itthon maradtam vele. Van víze van kajája még is úgy nyávog mintha nyuznák nem játszik csak bújik nagyon nagyon bújik szerintem ez a bujas már nem normális nem első cicám de egyik se bújt ennyire...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!