Árván maradt kicsimacskákal hogyan kell bánni?
Figyelt kérdés
A szomszéd padlásán egy macska 4 kicsimacskát szült. De körülbelül egy hónapja, ez szerintem azért is mert a kicsiknek van pár foguk, de nincs az egész kibujva, inkább hátul vannak hiányok. Az anyukat pár órája egy autó elütötte és nemtudtak mit kezdeni a kicsikkel, elválaltam. Mivel tudom őket etetni? Most egy kevés tehéntejet adtam nekik, de nem eszik és nagyon vadak, de ezt idővel megoldom, volt már ilyen macskám. Na de viszatérve tudnátok tanácsokat adni, hogy mivel etethetném őket?2020. jún. 21. 19:27
11/14 anonim válasza:
De cukik! :D náluk már próbálkozhatsz magas hústartalmú nedves kajával.
12/14 anonim válasza:
Ha megeszik a macskakaját akkor mehet nekik. Nyilván elsősorban junior konzerv vagy alutasakos. Nekem így szemre bár bőven benne vannak abban a korban amikor megeszik a rendes kaját és nem kell őket cumiztatni. Mikor ekkora cicákat hozok haza már bőven ösztönösen rácuppannak a macskakajára.
13/14 anonim válasza:
Jaj, de okos vagy 8-as! Ezeket mégis hol olvastad?
Tök mindegy, ehetnek májkrémet, felvágottat és 6 hetesen választhatók el az anyjuktól!
14/14 anonim válasza:
13! Persze, te is ehetsz szart, semmi és senki nem tiltja. Az más kérdés, hogy jót tesz-e hosszútávon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!