Árván maradt kicsimacskákal hogyan kell bánni?
Tehéntejet nem ihatnak!!! A macskák laktózérzékenyek és a kicsik kiszáradásig fosnák magukat tőle.
Cica tápszert vegyél és azzal etesd őket. Későbbiekben kiscicáknak való minőségi táp, illetve konzerv.
Még nem, még szopizniuk kell.
És konzervből is minőségit kaphatnak.
Ha már biztosan 1 hónap körüliek, akkor adhatsz nekik kifejezetten kis cicák számára gyártott konzervet. Nem kell tápszer és anyamacska sem.
Tehéntejet semmiképp ne adj nekik!
Felvágottak, kenőmájas is jó.
6 hetesen lehet őket gazdisítani, bár nekem mindkét cicám 1 hónapos volt, mikor hozzám kerültek.
#7 felvágottat és májkrémet alapból nem ehetnének a macskák.
És a cicákat 10 hetesen lehet gazdihoz adni.
Tápszerrel próbálkozhatsz, de az én talált almom ennyi idősen már elutasította, egy volt amelyik hajlandó volt cumizni.
Az állatosban lehet kapni ilyesmit, kérdezd meg ott, hogy melyiket javasolják. Én Royal Canint vettem nekik.
Azt megpróbálhatod, hogy összezurmixolod a tápszert jó minőségű nedves kajával, akkor fokozatosan át tudod állítani őket a szilárd ennivalóra.
Állatorvosnak mindenképp mutasd meg őket amint lehet!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!