Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Macskát lakásba?

Macskát lakásba?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék egy kismacskát. Kb fél éve költöztem el a szüleimtől, ott volt egy cicám, aki kinti-benti volt. Szóba sem jött, hogy elhozzam magammal, mert szerintem nem viselte volna jól a bezártságot. Mi a véleményetek arról, hogy kiscicát vigyek a lakásba? Nem fog szenvedni udvar nélkül? Gondolom, lehet majd elkezdi tönkre tenni a bútorokat is. Leírnátok, ha esetleg van saját tapasztalatotok/történetetek? 23/N
2020. jún. 17. 13:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%
#12, vagyis Brigol20, cuncika, nem büdös a macskaalom. Van teljesen fedett, aminek ajtaja van és ha nem 1 héten 1x takarítjátok vagy takarítják ki, hanem minden alkalommal, amikor a macska használja, semmilyen szagot nem érzel... lehet te olyan embernél voltál, aki nem takarított vagy én nem tudom, de nálunk soha nem volt büdös, ellenben most, hogy a páromnál lakom és nagytestű kutya van bent, mmmmmmmmm fantasssssztikusssss, egyszerűen imádom.
2020. jún. 17. 15:50
 12/17 anonim ***** válasza:
30%

Igen, picit elütöttem pár szót. Fial-lett volna . Kinti cica évente többször fial.

Cica alomból nagyon jókat lehet venni a zooplus oldalról.j csomosódó típus -->Tigerino bebipuder illatú.

Nálunk sose koszos az alom,azonnal kiszedem amit ki kell.

. Kijelenthetem nálam nagy tisztaság van itthon, hiába van cica.

Van olyan ismerősöm, ahol nincs állat lakásban, mégis olyan retek a konyha pult ,hogy én ott nem főznèk.

Volt olyan ismerősöm, ahol szintén nem volt állat, viszont a mosatlan edényeket gyűjtögették az ágya körül-olyan szinten rohadt ott minden,hogy mèg a wc-m tisztább,mint nála a hálószoba.

Ugye ha a koszos edényeket nem mossuk el,olyan baktériumok gombák szaporodnak el-mint a koszos évben

Néhány ismerősömet összehasonlítva ahol van cica,vagy kutya ott általában makulátlan tisztaság és rend van. Általában a felelős állazlrtatók más tèren is precízebbek, rendmániások

Szóval nem mindenkinek való állat, marha nagy felelősség. De nem kell pocskondiázni őket,addig amíg nem látja a saját szemével az illető milyen félteleoet biztosít az állatnak.

Ahol kosz van az állata körül,annak nem való egyszerűen. Ha állhatunk van, felelősèggel tartozunk érte,hogy a levehető legtöbbet ami tőlünk telik megadjuk nekik. Ők ki vannak szolgáltatva nekünk, ha viszont kiegyensúlyozott egy állat, ott általában minden rendben van otthon

2020. jún. 17. 16:02
 13/17 anonim ***** válasza:

7-re és 12-re:

"Ugye egy kinti cica évente riál..."

"Igen, picit elütöttem pár szót. Fial-lett volna. Kinti cica évente többször fial." Gondoltam ez valami régi szó, ahogy nagyanyám is használt szavakat, amiket ma már nem használunk.

Nagyon köszönöm ismét a soraidat, éppen kicsi cica készül talán jönni hozzánk. :)

2020. jún. 17. 18:45
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Én kertesben lakom, de 2 benti macskának vagyok a rabszolgája. Eszük ágában sincs kimenni, maximum az ablakpárkányon napoznak. Bent vannak játékok, kaparófa, mászókák.

Jobb ez így, én is nyugodtabb vagyok, hogy nem ütik el őket, nem kapja el őket egy kutya vagy nem esznek mérget.

Annyi, hogy macskahálót tegyél az ablakokra, nehogy kiessen!

Legyen kaparófa, akkor megkíméli a bútoraidat. Az, hogy macskaszőr van mindenhol (porszívózás mellett) már alap.

Az almostál olyan helyen legyen, ahol zavartalanul tud vécézni.

Ivartalanítani mindenképp kell, mert a kandúr jelöl, a bent tartott nőstény meg sűrűn tüzel, ami baromi idegesítő.

Az előző cicám is benti volt, ő 17 évet élt.

2020. jún. 18. 08:45
 15/17 Brigol20 ***** válasza:
0%

11-es, “vagyis anonim, cuncika,” DE! büdös a macskaalom, és ezáltal az egész lakás, takaríthatod bárhogy és lehet az zárt bárhogy.. Ti cicások sohasem fogjátok ezt bevallani és érezni meg Titeket nem fog zavarni se.

Lehet jelenteni a véleményemet, (ami mindenkinek van és azért van ez az oldal) ami által törlődik, de addig írom ide, amíg nem marad itt!😃

Én is írhatnám, hogy ebben Te hazudsz, mert ők nem büdösek, max esősebb idő után, ha bemegy sétából érezni a csapzott szagot, de megszárad, kiszellőztet az ember és nyoma sincs, azon belül ápolni, fürdeni kell őket is és nincs katasztrófa!😉💁🏼‍♀️

2020. jún. 19. 00:11
 16/17 anonim ***** válasza:
59%

Illatosító tisztán tartott alom nem büdös.

Tiszta,mivel nincs benne folyamatosan pisi,kaka

2020. jún. 19. 12:35
 17/17 anonim ***** válasza:
87%
15ös.te nem tudom milyen helyeken jártál eddig de nálunk sincs szaga az alomnak vagy a macskának. Természetesen amikor kakil az büdi, de ki kell takarítani azonnal a pisit meg kiszedni naponta 2x és tádá nincs büdös. Meg fedett alomdoboz kell kilépő szőnyeggel és akkor széjjel sem hordja a lakásban. Meg én hetente kisikálom az alomtálcát domestossal. Természetesen ha ivaros a macska a penetráns húgyszag lehet a lakásban ezt nem vitatom.
2020. jún. 19. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!