A cirmos- fehér cica nagy valószínűséggel lány?
Figyelt kérdés
Az tény hogy a 3 színű cicák lányok. Mondhat bárki bármit ez így van. Persze lehetnek kivételek , de a 3 színű kandúrok minden esetben hermafroditák, és terméketlenek, mint hím egyedek. Az lenne a kérdés hogy a cirmos- fehér cicánál is így van e , mert úgy e köztudott hogy a cirmos is két színből áll2020. jún. 14. 19:05
A kérdező szavazást indított:
Igen, ha nem rendellenes akkor lány lesz
Nem, a cirmos egy színnek számít
30 szavazat
1/22 anonim válasza:
A színnek semmi köze a nemükhöz és a termékenységükhöz.
2/22 anonim válasza:
Én csak a tricolorról tudom, hogy csak nőstény cicákon fordulhat elő.
3/22 A kérdező kommentje:
De, van ez nem tévhit, néha egy- egy kivétel, de amúgy.még sose láttam és nem is nagyon hallottam 3 színű kandúrról
2020. jún. 14. 19:10
4/22 anonim válasza:
Igen, igazad van és utána néztem.
Itt egy cikk. És ez alapján sztem csak ez a szinű tricolor lehet csak lány, a cirmos- fehér szerintem akkor fiú is lehet.
5/22 anonim válasza:
Ha a cirmos alatt a szürke cirmost érted, akkor nem.
Tehat fehér, és szürke cirmosnál van kandúr.
A fekete, fehér, vörös a tricolor cicák, akik egy gennek köszönhetően nőstény cicák.
6/22 A kérdező kommentje:
Ez így viszont nem teljesen igaz. Mert kb. 50, 50 % ban fordulnak elő kétszínű cicák
2020. jún. 14. 19:16
9/22 anonim válasza:
Ertem én hogy melyik a fehér cirmos macska, van itthon egy jópár ebbol a színből, mindkét nemből.
A kérdésed nem.ertem.
De biztos bennem van a hiba.
10/22 A kérdező kommentje:
Csak annyi a lényeg hogy a fehér-'cirmos cica az legtöbb esetben lány e
2020. jún. 14. 19:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!