A te cicád is szokott salátázni?
Tényleg nem kötözködni akarok, de a nem megfelelő etetés, könnyen a macska halálát okozhatja...
Az állatok nem emberek.
Kevesen tudják, hogy az egereknek, illetve más rágcsálóknak is, a szénsavas üdítők, vagy akár a szénsavas víz, a legkisebb mértékben is a halálukat okozzák...
A kutyáknál a cukormentes édességekben, akár fogkrémben, vagy sok minden másban is megtalálható xilit, dettó nagyon kis mennyiségben halált okoz...
A macskáknál ilyen a fokhagyma.
Én nem tudom, de még lehet egy csomó hasonló...
Így én úgy, hogy nem vagyok sem állatorvos, sem biológus, csak jóminőségű tápot adok, még ritkán főtt húst.
Az enyém is megeszi a salátaféléket, mint ahogyan a füvet is. :)
Egyébként lehet itt okoskodni, de a macskának a fűfélék rágcsálása legalább olyan fontos, mint a húsevés. Viszont ez meg nem is a gyakori lenne, ha ez alá a kérdés alá nem kommentelt volna valaki valami gyökérséget. Remélem az illetőnek nincsen macskája.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!