Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Mitől lehet szorulása a...

Mitől lehet szorulása a kiscicának?

Figyelt kérdés
6 hetes cicám van. 4-en testvérek. Az egyiknek nehezen megy az ürítés. Általában konzervet kapnak, most csirkéset. Volt hogy kaptak szárazabb kaját, morzsolt kutyaszalámit. Sajnos nem olyan környékén lakok hogy könnyen be tudjak szerezni junior tápot. 2 napja nehezen kakil és sárgás színű neki. Van pocija, nem sovány. Nagyon aktív, járkál, ugrál. Emellett eszik anyatejet. Pl tegnap 3x láttam hogy evett, és egész este együtt van velük az anyjuk. (hogy ne essen bajuk, éjszakára bezárom őket együtt) Szerintetek mi lehet a probléma? Tegnap kétszer próbált kakilni, de nem jött neki sok és kilógott belőle. Az Anyukája tisztította meg. A nyalogatás is fáj neki és az ürítés is. A fenekénél ott van a kaki amikor nem ürít akkor is, gondolom az csípte ki neki. A konzerbből igyekszem a zaft részét adni neki. Úgy tudom még féreghajtót nem kaphatnak mert kicsik. Kérlek hasznos és normális hangvételű válaszokat írjatok. Nem vagyok egy tökéletes gazdi, de mindent megteszek értük amit lehet. Köszönöm a válaszokat.

2020. jún. 3. 10:06
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Most nem megoldható. A szüleim és tesóm is dolgozik, nincs aki átvigyen. De szerintem az ilyen jellegű hozzászólás nem segít.
2020. jún. 4. 10:15
 12/13 anonim ***** válasza:
Mert az segít, ha mindenki tippel egy csomó problémát, közösen próbáltok kitalálni valamit, ami vagy segít, vagy csak ront az állapotán?:)
2020. jún. 4. 11:06
 13/13 A kérdező kommentje:
Azóta már tudtam beszélni egy orvossal. Szerinte csak apróbb gyomorproblémája van, nincs nagy baja. Ma már nem volt olyan zöld, barna volt neki. Játszik, evett egy kis konzervet.
2020. jún. 4. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!