Mit adjak enni a kiscicának?
Pedig amit írtál, az nem rossz márka és nem is olcsó.
Próbálj neki junior nedves tápot! a Rossmannban is lehet saját márkás juniort venni, (129Ft) az nem tartalmaz tartósítószert és színezőanyagot.
Én nem azért veszem ezt a rossmannosat, mert spórolok a macskáimon, hanem mert a büdös, elkényeztetett jószágaim még ezt szeretik a legjobban.
Miért nem javasolja a doktor úr?
Világhírű állateledelgyártók gyártják a nedves juniortápokat!
Az jobb, ha a cica ezek szerint ki tudja mióta nem evett és hány?
Egy ilyen csecsemőcica még 2 óránként eszik, a tiéd meg már lehet, hogy napok óta sem.
Láthatóan éhes, azért is ette a büdös áztatott tápot.
7-es vagyok
... vagy csináld azt, amit a 2-es javasolt!
Ahol árulnak tápszert, ott cumiüveget is kapsz, vagy valahonnan szerezz egy nagyobb fecskendőt!...persze megint szombat van, minden nehézkesebb.
Mi fecskendővel etettünk egyet tavaly, aki még 3 hetes sem volt az orvos szt.
Fressnapfból hoztam macskatápszert, azt kapta, a miénk semmi mással nem boldogult még hetekig. Mára egy égedelem és bitang erős, jó kiállású kandúr a lelkem, pedig júliusban lesz egyéves, a házi kosztért rajong, pedig jó minőségű macskaeledelek vannak itthon másik macsek miatt, aki viszont "emberkaját" nem venne a szájába soha.
Lehet, hogy már tudod, de lehet, hogy hasznos info: a kismacska végbélnyílását langyos vizes frottírkendővel időről időre törölgetni kell, hogy a széklete is rendben legyen. Ez állítólag olyan stimulációt jelent, mintha az anyamacska tisztogatná ott is.
Sok sikert, drukkolok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!