Mi a fontosabb, a jó életmód vagy az anyja, egy 1-3 hónapos kor közti kiscicának?
Szóval, ha moslékkal van etetve még az anyja is és ő is azt fog kapni, udvarra kicseszve, éjjelre bezárva egy hideg, sötét, koszos pincébe, DE mindeközben az anyjával lehet VAGY elhozzuk 1 hónaposan, így az anyjától korán elválasztva, viszont itthon várja cicatársaság, családi körülmények és egészséges ételek, meleg szoba, sok foglalkozás, szeretet, oltások és orvosi ellátás stb.
Szóval melyik a jobbik rossz? Akármilyen rosszak a körülmények, az anyjával töltött első 3 hónap elengedhetetlen vagy ilyenkor az egészséges ételek, orvosi ellátás, családi környezet a fontosabb, a megfelelő testi-lelki fejlődéshez.
Lehet szavazni és várom a véleménykifejtéseket is, őszintén.
Köszönöm az eddigieket, írjatok még. Nagyon sokszor áll fent ez a helyzet, komolyan érdekel ki mit gondol, mi a kevésbé rosszabb a kicsinek. Én először azt mondtam volna, hogy mindenképp az anyja mellett a helye 3 hós korig, de ha közben éhezik, meg férges lesz, meg beteg, oltások és egyebek híján, meg fejlődési visszamaradása lesz a táplálék hiány miatt, akkor az rosszabb nem? Viszont ha meg tök jó helyen van, foglalkoznak vele, más cicáktól tanulhat, mindeközben meg van adva neki minden, de ha nem lehet az anyjával addig, az megint csak rossz.
Szóval én tényleg nem tudom, várom a további válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!