Kezdőoldal » Állatok » Macskák » A macskám megeheti a saját...

A macskám megeheti a saját kölykeit úgy hogy azpk már 2-3honaposak? Sokkban vagyok.

Figyelt kérdés

Van egy 4 éves nőstény cicám. 1évben vagy hogy 4x is szül. Azt tapasztaltam,hogy nemtűri meg maga mellett a macskákat es a sajátjait sem. Megszüli őket de egy idő után mindig eltünnek a kis cicák.

Most viszont nagyon furát tapasztaltam. Lekölkezett még a nyáron. A kis macskák a garázsban vannak. Minden okes volt velük ,9et szült abból 3 elpusztult. 1hete meg minden okés volt velük, de ma amikor kinyitottam a garázs ajtót már csak 4 jött előre. A másik 2őt megtaláltam. De gyerekek csak koponyát, és csontvázak és a szőrt külön. Olyan sokkba lette amikor megláttam hihetetlen. Vér sehol sem volt,csontig levolt szedve a kis macskák húsa. Pár orával később újra kinyitottam akkor egy 3ik macskát találtam megdögölve, mintha el lett volna törve a nyaka. Levagyok sokkolva,hogy mi történhetett. A kérdésem az,hogy lehet hogy a nőstény macskám gyilkolászta le őket? Vagy esetleg valami más állat, nyest vagy patkány?? Tanácstalan vagyok és azota nem merek oda bemenni. Ha esetleg valakinek volt már hasonló tapapsztalata írja le légyszi, köszi

#Macskakannibalizmus?
2019. nov. 12. 14:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem más állat volt.
2019. nov. 12. 15:09
 2/13 anonim ***** válasza:
41%
Kamerát nem lehetne elhelyezni a helyiségben egy időre?
2019. nov. 12. 15:12
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Évente négyszer ellik?? 9 kölyköt??

Az 36 kiscica évente, a szokásos 3-4 helyett. Szegény anyacica megbolondult, ami nem is csoda.

Fizikailag képtelen lenne ennyi utódot ellátni.

2019. nov. 12. 15:15
 4/13 A kérdező kommentje:
Évente 3-4x igen.de álltalabán 4et szokott de volt h 2ot. Most utoljara lett neki 9. Ami hihetetlen számomra
2019. nov. 12. 15:17
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsétlen állat, csak ellik-ellik folyamatosan, a halálba szüli a kölyköket, és halálba szüli saját magát is...

Nem gondoltál még arra, hogy valamit kezdj ezzel kapcsolatban?

Ami a kérdést illeti: még ha nem is ölné szerencsétlen jószág a saját 2-3 hónapos kölykeit (ami nem valószínű), akkor sem enné meg őket.

Illetve, még valamin megakadt a szemem: azt írod, egy hete minden OK volt a macskákkal, de ma, mikor kinyitottad a garázsajtót...

Ööö... és mi volt egy hétig? Addig rájuk se néztél?

2019. nov. 12. 15:30
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Az ivartalanításon még nem gondolkoztál kérdező?
2019. nov. 12. 15:30
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Huhh, nagyon remélem, hogy ez egy trollkérdés! Különben vérlázító amit művelsz! Mi a f4szért nem viszed el azt a szerencsétlent ivartalaníttatni?
2019. nov. 12. 15:33
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

"1hete meg minden okés volt velük, de ma amikor kinyitottam a garázs ajtót.."

Ragadozók, szorult helyzetben, éhezve, a túlélés érdekében képesek kannibalizmusra.

A kérdés márcsak az, hogy gondoskodtál élelemről számukra, vagy egy hétig rájuk se néztél? De lehetett más ragadozó is, akár patkányok, csak tippelni lehet... Egyébként logikus gondolat lenne (bármi is történt), hogy nem hagyod ott a cicákat, főleg, hogy a többivel ez történt...

2019. nov. 12. 17:04
 9/13 anonim ***** válasza:
96%
Erre csak annyit mondok: ajándékozd oda az összes cicádat egy olyan embernek, aki tudja felelősségteljesen tartani.
2019. nov. 12. 17:58
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy normális.

Arra még nem gondoltál, hogy esetleg IVARTALANÍTANI KELLENE azt a macskát???

Ennek mi értelme, hogy évi négyszer elli a halálba szerencsétlen kiscicákat, amikre utána te lazán úgy hivatkozol, hogy "há' megdöglött"....

Minek az ilyennek állat???

---

Egyébként hogy ne csak offoljak, lehet hogy más állat volt. Mondjuk nekünk is elég durván nekiment az anyamacskánk a kölykeinek mikor azok pár hónaposak voltak, szét kellett szedni őket és elkülönítve tartani, lehetséges hogy meg is ölte volna őket, nagyon durva volt, soha nem láttam még macskát úgy viselkedni.

De mindent összegezve inkább ne tarts állatot, felelőtlen vagy.

2019. nov. 13. 15:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!