A macskám megeheti a saját kölykeit úgy hogy azpk már 2-3honaposak? Sokkban vagyok.
Van egy 4 éves nőstény cicám. 1évben vagy hogy 4x is szül. Azt tapasztaltam,hogy nemtűri meg maga mellett a macskákat es a sajátjait sem. Megszüli őket de egy idő után mindig eltünnek a kis cicák.
Most viszont nagyon furát tapasztaltam. Lekölkezett még a nyáron. A kis macskák a garázsban vannak. Minden okes volt velük ,9et szült abból 3 elpusztult. 1hete meg minden okés volt velük, de ma amikor kinyitottam a garázs ajtót már csak 4 jött előre. A másik 2őt megtaláltam. De gyerekek csak koponyát, és csontvázak és a szőrt külön. Olyan sokkba lette amikor megláttam hihetetlen. Vér sehol sem volt,csontig levolt szedve a kis macskák húsa. Pár orával később újra kinyitottam akkor egy 3ik macskát találtam megdögölve, mintha el lett volna törve a nyaka. Levagyok sokkolva,hogy mi történhetett. A kérdésem az,hogy lehet hogy a nőstény macskám gyilkolászta le őket? Vagy esetleg valami más állat, nyest vagy patkány?? Tanácstalan vagyok és azota nem merek oda bemenni. Ha esetleg valakinek volt már hasonló tapapsztalata írja le légyszi, köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!