Mitől pusztulhatott el a cicám?
Idén lett 1 éves a cicusunk,csak fél éve volt nálunk,azelőtt 4 különböző helyen élt,szegénynek hányattatott sorsa volt,tesóját kutyák szabdalták szét,őt átdobták egy kerítésen,a lába el is tört egyszer,visszaforrt neki,csak rosszul (akkor még nem volt nálunk).Mióta nálunk van,szerettük,mindent megadtunk neki,ivartalanítottuk,az állatorvosnál elkaphatott vmi fertőzést,de azóta már töbször is jött az állatorvos,kenegettük a bőrét,és kb. 1-2 hónapja úgy nézett ki,minden rendben van vele,egészséges szőr,bár egész nap aludt,de talán csak a nagy meleg miatt.Volt,hogy nagyon lihegett minden ok nélkül,de mivel ez csak néhányszor volt,nem tulajdonítottunk jelentőséget neki.Ma reggel nagyon sokat evett,hozzáfért a konzervhúshoz,és az egészet megette,de máskor is volt már ilyen,de ez lehetne a probléma forrása?Fél órával halála előtt még láttam,egyet nyávogott,majd átment a kertbe,fél óra múlva kimeredt testtel feküdt szegény.:( Nem tudom,cicák szoktak.e szívrohamot kapni,de ez olyan volt,mintha...semmi külsérelmi nyom nem volt,gondoltunk mérgezésre,kajára...De nem járt el a háztól soha,nálunk nem hiszem,hogy bármi mérgezőhöz hozzájuthatott volna...
Annyira szerette az egész család,mindenki megsiratta,nagyon különleges kis lény volt,akitől sok szeretetet kaptunk,és mi is adtunk neki.
Sajnálom a cicáitokat én is,olyan rossz egy szeretett lény elvesztése,még ha "csak" egy macska is.Remélem,9 életük van,és találkozni fogunk velük még egyszer legalább.
Utolsó válaszoló: köszi a kiscicák felajánlását,de azt hiszem,mostmár nem lesz cicánk,habár tesóm és én szeretnénk,de az elvesztésük mindig olyan fájdalmas...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!