Miért csinálja ezt a cicám? :/
Kaptam szülinapomra egy cicát, bár már nagyon sok macskám volt még egyik sem csinálta ezt. Amikor felveszem az ölembe vagy magamhoz teszem vagy csak akár felteszem a székre, akkor elkezd nyávogni. Miért csinálja ezt? Tériszonya van?
Ebben csak az a furcsa, hogy magától felugrik az ágyra és akkor pedig nem nyávog. Hogyan tudnám erről leszoktatni? Normális ez egyáltalán? A másik kérdésem pedig az lenne, hogy miért eszik csak tejet? Már abban a korban van, hogy ennie kellene, de nem eszik meg semmit csak tejet. Előtte van a kajája, de csak a tejből eszik, ha pedig elfogy, akkor nem szoktam neki adni egy ideig, de akkor sem eszik abból és addig nyávog, ameddig nem adok neki tejet. Nem értem...:/ Segítsetek! Köszönöm! :)
egyszerü nem szereti ha emelgetik vannak ilyen macskák nekem is van 4 négy macska között egy ameik nem szereti ha emelgetik
a tejröl pedig NE adj neki csak kecske tejet legfejbb mert a macskák nem bírják jól a tejet és nem biztos hogy ha most nincs baja késöbb sem lesz a káját áztast be tejbe egy 5 prcre és keverj hozzá alutsakos eledel majd folymatosan hagyd el a tejet és csal alus kajával keverd
tejet nem ihat-.-
kicsit olvass utána..a tejtől menni fog a hasa...
tejen kívül mit kapott?
befogadtátok?ismerőstől kaptad?vettétek? mert ez sem mindegy..lehet beteg,szerintem vidd el állatorvoshoz.
én is mikor ortam hogy keverj neki tejet bele arra gondoltam hogy kecsketejet adja neki max az nem olyan káros nekik de az se a legjobb
elsö voltam
eddig csak tejet kapott és nem ment a hasa.
egyébként igen, kecsketejet kap.
már azt is csináltam, hogy áztattam be neki kenyeret, meg husit is, de nem ette meg :/ csak a tejet itt meg...:/
nem értem miért csinálja ezt, már nagyon sok cicám volt és ilyen idősen már mindegyik evett rendesen.j
most nem bántani akarlak csak tanácsként mondom
a cicád megszokta ha sokat hisztizik akkor eléri amit akar és igy nincs rászorulva hogy megegye az elét tett eledelt
én azt ajánlom vegyél alutasakos eledelt azt a macskák nagy százaléka imádja nekem négy is van és ahonan hoztuk ott volt egy másik cica ugyan igy viselkedett ugyanezt tanácsoltam nekik és bevált
remélem hamar rákap az alus és egyéb kajákra :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!