A macskánknak született 5 kiscicája (egy szegénykém meghalt.) Szóval az egyik ilyen teljesen semleges szemű. Csak kék. Ő akkor vak? Vagy még várjunk vele hogy hátha fejlődik a kis szemecskéje? De ha vak akkor hogy kell nevelni?
Figyelt kérdés
2020. jún. 1. 12:46
11/17 anonim válasza:
Orvos megmondja, ha vak, akkor csakis benti cica legyen, kint nagyon hamar baja eshet.
12/17 A kérdező kommentje:
Jaj szerintem rosszul írtam félreértettétek. A kiscicáról van szó. Bocsánat.
2020. jún. 1. 16:54
14/17 anonim válasza:
Hát mi arra gondoltunk, hogy viszed a kiscicákat orvoshoz.
Oltás, ferghajtas stbstb...
A mamacicat elég 4 héttel szülés utáni vinni ivartalanittatni.
Vagy te nem erre gondoltál?
15/17 anonim válasza:
Szerintem keress gazdákat azoknak a cicáknak és a mama cicának is később. Az, hogy minden évben 5-6 kiscicád legyen, akik nem kapnak semmilyen oltást, féreghajtást, orvosi ránézést sem, neked nem való macska, és semmilyen állat.
16/17 anonim válasza:
Nem értettük félre, ugyanúgy vinni kell a kicsiket is dokihoz, pláne ha vakság gyanúja áll fenn.
17/17 anonim válasza:
Dehogy viszi ez dokihoz. Az pénzbe kerül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!