A macskám rápisilt a szőnyegre, és sehogy sem tudom kivenni a szagát, pedig már kimostam rendesen a kisszőnyeget. Mivel tudom semlegesíteni a szagot?
Figyelt kérdés
2009. jan. 27. 09:30
1/9 anonim válasza:
Idővel magától elmegy a szaga, kitartás! Egyebet nem tudsz tenni vele.
2/9 anonim válasza:
Nekem is mikor volt cicám akkor egyszer rápisilt a szönyegre.Suroltam,mostam mindengféle (szőnyeg)tisztitószert bevettem de nem ment.És mivel a macska érzete a szagát ezért többbször is oda ment és bepisilt...lehet hogy egy szőnyeg tisztitógép jó rá de én kidobtam a szőnyeget
3/9 anonim válasza:
ha ki tudod mosni mosógépbe akkor kijön.én is kidobtam már egy nagyszőnyeget(vagyis még a pincében van)én is venisheztem,de megérezte a pisit és továbbra is szívesen rájárt.(nekem a kutyám csinálta ezt)most rongyszőnyegek vannak,ha gáz van,mosás.
4/9 anonim válasza:
hogy-hogy visszajárt? ez durva... nem hatásos, ha meg van rángatva grabanca, vagy kap egy kisebb taslit?
5/9 anonim válasza:
ha vissza jär a cica pisilni.a narancs helyaval be kell dörzsölni az a reszt es nem fog vissza järni oda,persze mosäs utän,narancshelya
6/9 anonim válasza:
Ecettel próbáld átsikálni, az szokott segíteni.
7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm. nagyon bűzlik az a szőnyeg.
2009. jan. 27. 12:35
8/9 anonim válasza:
Narancshéjjat, levet, sőt, még hagymakarikát is használtam, hogy ne jelöljön ugyanoda, de nekem nem ért semmit sem. Talán próbáld meg Aromax illóolajokkal pl. levendula, teafa, narancs stb. Kellemes illat lesz a lakásodnak és remélhetőleg nem fogod érezni az ammónia szagát sem. Sok sikert!
9/9 anonim válasza:
Én ultra derm-mel próbáltam és bejött :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!