Milyen aranyos szokásai vannak a cicádnak?
Az enyém szereti a tenyerembe tenni a lábát, szeret puszilgatni(én is puszilgatom őt), ha kérek puszit, ad .. köszön nyávogással, ..ez reggeli rutin :), kér ételt
és megtanítottam rá, hogyha megkérdezem, hogy éhes-e és nyávog akkor adok kaját, ésha nem nyávog, akkor nem. Eléggé tudja, mert csak akkor kér, amikor kell neki.
Jobban figyel dolgokra, amikor mondom neki, többször mondtam, hogy használja a wc-cskéjét, vagyis az almot, ahelyett, hogy kimenjen wc-zni, és legfőképpen abban a pár napban használta, amikor mondtam neki.
Egy cukorfalat <3
és mutattam neki egyszer, hogy fürödjön meg a porban, amit nagyon szeret, odament arra a helyre ahol mutattam (és egyébként is szokott) és belehempergett.
Ahogy az ablakpárkányon fekszik, a hátsó lábával kitámasztja magát a radiátoron.
Fekve iszik.
Odahozza a golyót, hogy gurítsam neki.
Amikor megy, minden lépésnél morran egyet, mintha dudákon lépkedne:)
Imádom!!!
Nálunk is van ilyen, mint #3-nál csak az úgy végződik, hogy mire következőnek kikukucskálok helyből másfél métert ugrik a fejemre én meg frászt kapok:D
Meg visszahozza a játékát, ha felemelem magasra és nem adom neki, akkor pürrög, úgy kéri, a végén, ha sokáig szívatom akkor a pürrögésből morgás lesz:D
Meg mi is szoktunk beszélgetni, különféle hangzásokban nyávog, pürrög, és ha mindent sikerül leutánoznom, akkor a végén morog rám:D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!