Szerintetek egy németjuhász mellé érdemes cicát hozni?
Figyelt kérdés
A cicáról most tudnék gondoskodni mert sokáig itthon leszek de sajnos van egy 11 éves lány németjuhász kutyám akit most próbálok macskanyávogással szoktatni a macskákhoz. De szerintetek érdemes lenne cicát hozni mellé?2020. máj. 31. 07:15
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
23 szavazat
1/8 anonim válasza:
szomszédomnak németjuhásza van és volt. össze tudták szoktatni a cicával. olyan édes volt, amikor az a böszmenagy kutya a szájába vette a macsek fejét és úgy hurcolászta mindenfelé. a cica meg hagyta. egy roppantással ketté tudta volna harapni a fejét, de nem..
a gazdinak azért volt abban munkája, hogy összebarátkoztassa őket
2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2020. máj. 31. 07:46
3/8 qkker1 válasza:
Három németjuhásszal költöztem bérházból kertesbe, nagyon gyorsan kikergették a macskákat a kertből.
Viszont ismerek olyat, akinek előbb volt macskája, és a kutyát vitte mellé. Az otthoni macsekokkal elvolt, de az idegeneket kergette.
5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2020. máj. 31. 08:32
6/8 A kérdező kommentje:
Csak annyi még lemaradt hogy a mi kutyánk egy kicsit fél a macskáktól
2020. máj. 31. 09:09
7/8 anonim válasza:
Elsőre egy 6-7 éves német juhász mellé hoztunk cicát, nem bántotta (gyerek voltam még, nem emlékszem a korára pontosan, de bőven felnőtt volt). A mostani német juhászunk mellé 10 hónapos korában hoztunk kismacskát, ő se akarta soha bántani. A német juhász baromi okos és fegyelmezett, ha jól van nevelve, így simán össze lehet őket szoktatni. Kb csak közöltem vele, hogy a cica 'enyém', és fogta a lényeget.
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat segítettél !
2020. máj. 31. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!