Attól félek, hogy elkapom a koronavírust, mert a szomszédból átjárnak a macskák. Mit tehetek?
Nem akarok meghalni csak azért, mert a szomszédból a macskák áthozzák hozzám a vírust. A szomszédnak meg hiába mondom, hogy zárja be a macskáit, csak körberöhög, hogy nem veszélyesebb ez sem, mint egy influenza. Nem értem, hogy lehetnek ennyire felelőtlenek egyesek. Most már a saját kertemben is csak kesztyűben tudok megfogni mindent, meg fertőtleníthetem még a lábtörlőt és a küszöböt is. Akartam venni macskariasztót, de azt mondták, hogy az egész kertet úgysem tudom megvédeni. És ha lélegeztetőgépre kerülök a macskái miatt, akkor hogy bizonyítom be, hogy én szóltam előre?
Tudtok valamit ajánlani, hogy biztosan távol tartsam a macskákat?
légyszi gondolkodj..
macskáktól semmi bajod nem lesz..
nem terjed állatra és állatról emberre
Anyám, ha ennyire félsz, akkor vegyél szkafandert és az egész telket tedd buborékfóliába persze a 20 légszűrőt se feledd és csak MOL Higi fertőtlenítőben fürödj..
Másrészt, ha "covid" ráragad!? A macskára, akkor az előbb lenyalja, minthogy nálad a kertben valamire odatapadna
Kedves kérdező!
Stílusából kb. 70-75 éves lehet ami ugye a veszélyeztetett kategória, de ennyire nem kell félni.
Mosson sokszor kezet és fertőtlenítés.
(de remélem csak egy troll vagy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!