A cicàk nem kaphatjàk meg a koronavírust, de úgy hallottam, a bundàjukon, tappancsukon behozhatjàk a hàzba. Igaz ez?
Van egy kinti cicàm, aki aludni bejàr. Félek, hogy behozhatja. Olvastam egy cikkben, hogy a kutyàk bundàjàt, meg tappancsàt is àt kell törölni séta utàn. Minden este kicsit nehézkes ezt megtenni, meg, nem is biztos, hogy elég alapos, plusz a cicàm bejàr a szembe szomszédhoz, aki nem éppen a higiéniàról híres..
Viszont azt sem tudom, hogy bírnà a cicàm hónapokig bent...:/
"Belgiumban àllítólag elkapta egy cica a a gazdàjàtól..:("
Állítólag! Nem kell mindent azonnal elhinni, eddig sehol se mondta senki sem, hogy állatokra veszélyes lehet.
Remélem..:(
Köszi a válaszokat.
Hülyeségeket nem kell elolvasni, pláne nem elhinni. Már rég tisztázták, hogy ezt a vírustörzset nem tudják háziállatok terjeszteni.
Azt meg pláne felejtsd el, hogy az állatok tappancsát meg bundáját bármivel is áttörölgeted, jézusom, normális vagy? Nem láttad a kutyatappancsos posztot a fb-n? Hogy úgy kimarta a klóros fertőtlenítőszer a mancsát, hogy nem tudott lábra állni, mert a gazdi folyamatosan törölgette neki?
GONDOLKODJATOK MÁR, JÉZUSOM...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!