3 napja el kellett altatnunk a cicánkat, mert állati koronavírusban szenvedett. Neki van egy testvére (Többi lent) Veletek volt már hasonló?
Azt kezelik, nem altatnak miatta...
Kamu
Szia
Nekem 2 éve pusztult el a cicám mert megmérgezték és a szemem előtt haldoklott es a doki se tudott sokat segíteni.Neki volt még 4 tesója és ugye az anyukája akik a mai napig hiányolják mert nem ugyan azok a macskák mint régen.Ők ilyen kinti és benti cicák is.
És ezért miért kellett elaltatni?
A koronavirus csak akkor gond, ha mutalodik FIP-pé, addig boldogan él a cica vele. Bár én bent tartottam, és 18 evesen hunyt el úgy, hogy 1 éves korában derült ki a corona! Nem normális se az orvos, se a gazdi, ha ennyi miatt elaltat egy makk egészséges macskát.
Valószínűleg a testvére is koronavirusos, mert ha az anyuka az volt, átadja a kölyköknek is. De leginkább ürülékkel terjed.
Ajánlom, hogy olvass utána, és keress normális gazdit a macskádnak. :)
Okés, kérek egy tudományos forrást arra, hogy minden kismacskaban benne van a coronavirus. Érdekel, mert erről nem hallottam még.
Egyébként meg akkor FIP-be halt bele, mert mutalodott a coronavirus. Sima coronába nem halnak bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!