Létezik Cesar Millan kutyasuttogóhoz hasonló ember macskásban?
Mennyi idős a cica?
Ha kölyök még, akkor ez a viselkedés természetes.
Viszont még lehet nevelni. Na jó egy picit.
Létezik, Jackson Galaxynak hívják, van több televíziós műsora (a pokoli macskák a leghíresebb, de nézz körbe youtube-on), könyvei jelentek magyarul is, én a Macskamàgiát ajánlom, szerintem az egyik legteljesebb kézikönyv - még ha nem is mindent kell készpénznek venni az amcsi-magyar különbségek miatt.
Ha úgy érzed, tényleg segítségre szorulsz, akkor van magyar követője a tanainak:
Nekem úgy meséltek róla cicagondok esetén, hogy ő a magyar cicasuttogó. :)
Ezek nagyrésze szerintem némi következetességgel megoldható, amit írtál, nem olyan vészes a helyzet. :)
Köszi a válaszokat.
Ez csak pár dolog, amit leírtam.Csinált olyat, hogy felment a szekrény tetejére, mondtam gyere le, erre odamegy az egyik virághoz és letolja a mancsával. Mire odaérek a létrával, hogy leszedjem a cicát, addigra még kettőt leborít, aztán amikor mennék fel a létrára kvázi a fejemre borította a 4.-et.
Rendszeresen felmászik a függönyön és a bukó ablakon kimászik.
Karmot élezett a laptomon, kikaparta a fele billentyűzetet.
Meg még sorolhatnám, amúgy fél éves.
Első macskád ugye?
Direkt csinálják ,és tuti tudja , hogy mit mondasz. Ha azt mondod ne, csak azért is csinálja.
Ó, akkor tán meg kéne dicsérnem:D
Köszi, megnézem amiket küldtetek:)
Nem kell megdicsérned.
Nyugodtan szid le, úgysem nagyon érdekli.
Majd idővel szépen lassan észrevétlenül átalakul a lakásod olyanra,ami a macskának jó.:)
Ezek ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!