Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hány kutyád van és milyen...

Hány kutyád van és milyen (ek)? van vkinek Cesar Millanéhoz hasonló falkája?

Figyelt kérdés
2018. dec. 29. 15:59
 1/8 anonim ***** válasza:
59%
1 van. Am Szaff. (Törzskönyves, nem szaporítós Staffnak mondott)
2018. dec. 29. 16:35
 2/8 anonim ***** válasza:
66%
Kettő. Az egyik egy idős keverék, a pontos korát nem tudom, mert menhelyes, de szerintem 9 körül van. A másik egy akita keverék, szintén mentett. Nem igazán értem mire gondolsz a Cesar Millan falka alatt, de kétlem hogy túl sok embernek lenne egy ‘falkányi’ kutyája.
2018. dec. 29. 16:45
 3/8 anonim ***** válasza:
56%
3 kutya már falkának számít
2018. dec. 29. 16:47
 4/8 anonim ***** válasza:
36%
Két fekete mudi. Meg néha ideiglenesben mindenféle talát kutya.
2018. dec. 29. 16:49
 5/8 A kérdező kommentje:

Nem a kutyaközpontos falkára gondolok, hanem a sajátjaira, ami otthon vannak vele(6 kutyából áll, egyikse nagy): Junior a pitbull, Coco egy minicsivava, Benson egy törpespicc, Alfie egy yorki keverék, Gió egy fekete mopsz és Taco a másik csivava.

Arra lennék kíváncsi, hogy vannak-e, akik szintén több kutyát tartanak, de ha nem, akkor is lehet válaszolni.

Mert amúgy én kutyákat mentek, mert mindenem a kutyák, csak Ővelük élek teljes életet. Ebből kifolyólag nekem is több kutyám van(7 pontosan).

A legtöbbjük idős és szaporítótanyáról mentettek, de van köztük sintértelepről való, altatás elől mentettek is. Van egy mopszom, egy csivavám, egy máltaim, egy tacskó keverékem, egy francia bulldogom, egy közepes fekete vegyesem és egy kicsi fekete vegyesem.

2018. dec. 29. 17:17
 6/8 anonim ***** válasza:
56%
Nekem csak 2 alaszkai malamutom van, de felérnek 8 kutyából álló falkával😂
2018. dec. 29. 17:39
 7/8 anonim ***** válasza:

Jelenleg csak egy Cane corsom van,másfél éves.

De volt KAJ-om, Pincsi jellegűm,Amstaff (ők egyszerre).

2018. dec. 30. 11:54
 8/8 anonim ***** válasza:
5-en vannak jelenleg, munka miatt kell ennyi. Van 2 fajtatiszta komondor ők őrzik a tanyát, van egy "fajtatiszta" sinka (sajnos még nem hivatalosan elismert fajta) egy mudi jellegű pásztorkutya, ők terelnek aktivan. Valamint egy véletlen baleset által született sinka-komondor szerelemgyerek. Ő olyan mindenes szeret őrizni is de terelgetni is próbál. 2 éves még kissé szertelen de nagyon jó kutya.
2018. dec. 30. 23:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!