Valakinek esetleg volt e már hasonló esete? (Többi lent. )
Draga. Te nagyon felelos gazdi vagy, mindent megtettel, az orvossag segiteni fog a cican. Egy tudogyulladas egeszen legyengiti a cicat, de biztos vagyok benne, hogy jobban lesz. Par eve az en cicamnak is volt tudogyulladasa, olyan gyenge volt, hogy csuklott ossze, mint egy rongybaba. Ne aggodj, minden rendben lesz
:)
Van fejlemény igen. Most jutottam ide, hogy írjak. Voltunk vissza a kórházba kontrollra. Kapott újra infúziót és szurikat. Éjjel aludtam egy másfél órát összesen, annyira aggódtam nehogy rosszabbul legyen. Aztán arra ébredtem, hogy mocorog mellettem. Szóltam neki és nagy meglepetésemre egy nagy puszit lenyomott és elkezdett dorombolni. Kínáltam neki langyos cicának való tejet és elfogadta.🙏
A gyógyszerek és a sok ima segített!
Szóval a tegnapi naptól jobban van jelentősen. Viszont ami ma lett készen véreredménye, abban a máj értékek nagyon magasak. :( Így most azt is kezelik, nem csak a tüdőgyulladást. 😪De nem tudják még, hogy mitől lehet a máj probléma. Mérgező növényeket nem is tartunk itthon, pont azért, hogy ne történhessen baleset. Így nem igazán értjük mi lehet a baj. :( Ha nem csökken a kezelésre az érték, akkor májbiopsziát javasoltak. Most pihen, nagyon fárasztó volt neki a nap. Nem szeret utazni sem és hát sajnos 30km-re van a kórház. Holnap és vasárnap is menni kell. Vasárnap kontroll vérképet is néznek, hátha javul az eredmény!!
Köszönöm az érdeklődést! :)
Köszönöm szépen, lassan javulgat, bár nem szeretném elkiabálni. Minden nap járunk a kórházba infúziós kezelésre és kontroll vizsgálatra. A légzése érdesebb, de már sokkal szebb.
A májára tértek át nagyon, mert az értékeket rossznak mondják továbbra is. Azért is kell a kezelés naponta. Csak kissé sérelmezem, hogy nem tudni mi okozza/okozta és a héten elérjük a 100E Ft-os költséget. Ma is a mérgező növényeket említették. De nincs a lakásban semmi, ami káros lenne neki, ez 100%. Ugyan ott másik orvos azt mondta, lehet fertőzés. Hm.
X Akták. 😑
De ha nincs ez a félrenyeléses probléma, akkor lehet későn derül fény arra, hogy gond van a máj és vese értékekkel. Az egyik 60 lehet maximum és neki 599. Kedden újabb vért vesznek és kíváncsi leszek lesz e fejlemény. Bízom benne javulást mutat majd és kicsit fellélegezhetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!