Valakinek esetleg volt e már hasonló esete? (Többi lent. )
Napok óta ezen agyalok, hogy mi okozhatta.
Mert tisztítószerekhez sem fér hozzá.
Főtt csirke husit eszik, meg tápot és aszpikost. Ez kiderülni sajnos már nem fog. Remélem mi is úgy leszünk mint a Te cicád, hogy 1-2 hónap és nyoma sem lesz az emelkedett értéknek. Bár napokon belül kiderül, hogy a biopszia szükséges lesz-e. Azzal meg tudnák nézni. Viszont mondták, míg nem muszáj addig nem, mert altatni kell hozzá és megterhelő neki most.
Ma is voltunk infúziós kezelésen. Na meg még napokig kellesz vinni.
Én is arra gondoltam, hogy nem e a toxinok miatt lesz rosszul. Mert más magyarázat mi lenne rá?! Nem rángaztózik rosszullétkor.
Játszik vagy épp ül és elkezd öklendezni, aztán hány picit. Aztán 5mp elteltével újabb kis hányás, onnantól legubbaszt, mered a szeme maga elé. A levegőt iszonyat gyorsan szedi, közbe dörmögő hangot ad ki és alig reagál valamire. A szeménél is alig van reflex ahogy az ujjam oda érintem. Normál esetben azonnal pislog, vagy össze húzza, a sokknál pedig minimális reakció. Pár perc elteltével pedig bekakál ahogy fekszik. Most is Isteni szerencse otthon voltunk és ahogy legubbasztott hányás után, azonnal vettem elő a hordozóját, kaptuk ölbe és irány a kórház. Az utazást utálja, végig nyávogja. Na de a rosszullétkor nem jut el a tudatáig, hogy utazik, mert full zavart tekintettel fekszik. :( Iszonyat ijesztő és majdcsak végig sírom az utat, hogy beérünk - e vele. Nyilván a szervezete nem bír majd ki sokáig, ha heti 1-szer megismétlődik ez. Mert látszik nagyon durván dolgozik mindene. :( A Nyíregyházi állatkórházba hordjuk amúgy. Már 4-5 orvos vizsgálta ott, mert ugye minden nap nincs ugyan az akihez kezdtük hordani. De mindenki csak széttárja a kezét. Ma ismét felmerült a májbiopszia és a komolyabb vérvétel. De már 3 vérvétele volt. Nagyvérkép plusz vérbiokémia. Röntgen, stb. Most lassan kiderül feleslegesen dobtuk ki az eddigi pénzt, mert jobb lett volna, ha mindent a speciális vizsgálatokkal kezdenek. :(
A kontroll laborba ugyan úgy emelkedett volt a májértéke, viszont kezdett csökkenni. Illetve tegnap volt egy újabb ultrahang is, a máj szerkezetével nincs semmi probléma. Az értékek térnek el, az orvos is furcsálja. De mivel nincs eltérés szerkezetileg, így a biopsziát is elvetették most. Újabb adag májvédő pasztát kapott, ha az elfogy, kontroll vérkép. Plusz itthon kell antibiotikumoznunk. Nagyon bízom benne ez idő alatt nem lesz újra a roham.
Igen, valóban nem epilepsziás rohamnak tűnik, mert kutyáknál láttam már és az rángógörccsel járt.Ez vagy valami idegrendszeri volt, vagy pedig toxin miatt. Csak sokkal nyugodtabban lennék, ha kiderült volna az ok, mert így magába hagyni elég veszélyes. Viszont 0-24-es felügyeletet nehéz neki biztosítani.
Szurkolok a cicábak! :( Nem tudtok kivenni szabadságot, hogy ne legyen egyedül? :( Nem használtok véletlenül valamilyen illóolajat? Az illóolajak mérgezőek a macskára, macskás házban nem ajánlott párologtatni. Vagy például mérgező lehet a nyírfacukor
(xilit), a kakaós dolgok... Most hirtelen ennyi jut eszembe. :/
Jézusom, iszonyatosan sajnálom! Borzalmas lehetett neked is, és nagyon-nagyon sajnálom, hogy szenvedett a cicád! :( Pedig annyira szurkoltam nektek!
Ezt most találtam az epilepsziáról, lehet akkor tényleg az volt a baja:
Nagyon nehéz ilyenkor eldönteni, hogy mekkora felelősségük van az orvosoknak, nem értem miért nem mentek tovább az epilepszia irányába... De én nem is vagyok orvos. Részvétem mégegyszer a cicád miatt, gyönyörű volt! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!