Milyen a brit kék cica természete?
Szeretnék tenyésztőtől vásárolni egy brit kék kiscicát. Sokat mesélt már a tenyésztő is, de érdekelnének gazdik válaszai is.
Mennyire sokat használja kaparófának a bútorokat? Mennyire van el egyedül otthon, ha mondjuk napi 10 órán át nincs otthon a gazdi? Milyen alomtálca a legmegfelelőbb számukra, kisebb vagy nagyobb, nyitott vagy zárt?
Minden nap főzök, viszonylag sok mindent csinálok egyszerre, belenyúlkálna mondjuk az asztalon hagyott husiba, míg megkavarom a levest?
Rövid szőrűt szeretnék vásárolni, nekik mennyire vészes a szűrhullatásuk?
Köszi szépen.
Szia!
Nekem nincs brit cicám, viszont biztos van a facebookon ilyen jellegű csoport, ott talán többre mennél.
Szia, nekem van cicám kék orosz. Amit írok majd azt a netről szedtem: barátságos, inkább nyugodt jelleme szinte minden háztartásba bepasszol – még akkor is, ha gyerekek vagy más háziállatok is tartoznak a családhoz.
Ezek a cicák kiegyensúlyozottak és nagy emberbarátok.
Remélem valamennyit tudtam segíteni 😺
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!