Miért ilyen fura a macskám?
Néhány dolgot megosztanék amit nagyon furának találok.
Nyávog az ajtónál ,hogy engedjem ki. kiengedem. még vissza se értem a konyhába, de már kapar, hogy be akar jönni. és ezt 40x eljátssza. Mi a francot csinál???
a másik, hogy miért lök le tárgyakat az sztalról? Annyi pohár tört már el miatta. csak úgy lökdösi, aztán leesik.
A harmadik meg az alvó pózok. olyan kitekert pózban tud aludni, hogy már aggódom nem lesz-e baja a gerincének...
Szerintem unatkozik. Ha kimennél vele együtt az udvarra, akkor nem akarna visszamenni. Azért jelzi, hogy visszamenne, mert te bent maradsz a házban. Ha te is kint lennél vele, akkor kint nézelődne.
A tárgyakat is azért löki le, mert így legalább történik valami.
- Hagyd nyitva, hogy ki-be mászkálhasson. Lehet, hogy unatkozik.
- Neki ez csak játék. Meg kéne tanítani, hogy ezt nem szabad. Foglald le mással. Játssz vele. És legyen neki olyan helye, ahova felmászhat, amin mászkálhat.
- Ez teljesen normális, semmi baja nem lesz.
Mert meg akarja mutatni, hogy ő a főnök és annyiszor ugráltathat, ahányszor csak akar. Mégis mit képzelsz magadról, földi halandó, hogy őfenségességét korlátozod a mozgásában. :D
Minden macska egy kis rohadék zsarnok.
ÓÓhhohohóóó játszom én vele. sőt gyerkőcök is.. (2 kislány) van, hogy úgy kifárasztják, hogy a nappali közepén elalszik. Mármint a macsek.
De mégis hogy akaná mutatni, hogy ő az én gazdám és nem fordítva? Ha rajta múlna már rég elpusztult volna. Én adok neki kaját, egy egeret vagy madarat sem képes megfogni...
Lehet a következő az lesz, hogy "hát nincs kedvem enni adni neki".. Természetesen nem éheztetem szó sincs róla, csak, hogy érzékeltessem vele, hogy ha én úgy döntök ő kinyiffan.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!