Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Cicátok hogy bírni vonatozás?

Cicátok hogy bírni vonatozás?

Figyelt kérdés

A mienk nagyon jól viselkedett az első két 5 órás utazásán: végig stresszelt ugyan, de azért már odafelé is kimerészkedett a dobozából rögtön az elején, és az ölünkből bámészkodott végig.

Visszafelé meg már saját ülést választott magának, és azon csücsült, amíg a kalauz be nem dobozoltatta (nagy kegyesen; mivelhogy állítólag 1. osztályon egyáltalán nem lehetne macskának utazni).

2010. júl. 29. 00:00
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
77%

Ez semmi!

Az enyém odaadta a jegyet a kalauznak, utána hozott nekem egy sört a büfékocsiból.

2010. júl. 29. 00:07
 2/16 anonim válasza:
72%
Magyar lenni úgy látni, akkor kérdés feltenni miért nem tudni normális?
2010. júl. 29. 00:09
 3/16 A kérdező kommentje:

Mert ezen a fórumon a többesszám második személy névmása lenni tiltott a kérdésben.

Hülye szabálY eredményezni hülye kérdés.

2010. júl. 29. 00:17
 4/16 A kérdező kommentje:
Hozott egy sört? Biztos hogy nem kutya a szentem? A mi macskánk engem zavart el sörért...
2010. júl. 29. 00:29
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Jó fej lehet a cicó!

Viccen kívül: a mienk eddig csak autózott, de azt kimondottan szereti. Mászkál a kocsiban, de azt valahogy megérezte, hogy a vezetőhöz nem mehet oda.

Kb. fél óráig kiváncsiskodik, utána alszik.

Bocs, hogy megkérdem: hol voltatok, hogy öt órát vonatoztatok?

2010. júl. 29. 00:34
 6/16 A kérdező kommentje:

Keszthelyen nyaralni. Az egész út volt kb. 5 óra, ebből a vonat "csak" 3,5 innen pestről.

Az macsek autóztatásnál vigyázni kell: egy ismerősöm úgy vesztette el a macskáját, hogy egy kisebb balesetnél (az ablaküveg azért betört) a macska sokkot kapott, és meglépett. Sosem látta többet, hiába kutatta utána végig a környéket...

2010. júl. 29. 00:51
 7/16 anonim ***** válasza:
0%
Már ne is haragudj, de igaza volt a kalauznak, én is bedobozoltattam volna azt a kis dögöt, mit sz@rakodsz vele h kiteszed ülésre? De bunkó emberek vannak manapság...
2010. júl. 29. 01:13
 8/16 A kérdező kommentje:

ad 1: senki nem "tette ki az ülésre", hanem maga jött ki

ad 2: utazz te is 35+ fokos melegben a testméretednél alig nagyobb szabványos szállítódobozban órákig. Csak hogy megtudd: kint, vagy bent döglenél-e meg szívesebben.

2010. júl. 29. 01:48
 9/16 A kérdező kommentje:

Bocs, ha az előző kommentem túl keményre sikerült: a gonosz cica diktálta, karmait az ütőeremen tartva közben.

Most, hogy alszik, elmondhatom, hogy természetesen, ha valakit zavart volna a macska az utastársaink közül, akkor arrébb költözünk egy fülkével. De csak állatbarátokkal találkoztunk. Meg egy idióta szabállyal.

2010. júl. 29. 09:17
 10/16 anonim ***** válasza:
45%

Nem semmi válaszokat kapsz! Jól bírod. Az én cicám olyan volt, mintha családtag lett volna, nem érdekelt, hogy ki mit szól hozzá. Vonaton is miért ne ülhetne??? Esetleg, ha valaki allergiás, akkor úgyse ott fog ülni a macska mellett, meg egy dobozba nagy melegbe baja is lehetene. Szerintem inkább macska utazzon, mint egy büdös szájú, büdös szőrű, lihegő kutya.....

Az én cicám a boltba is jött velem, mindenhol ott volt, ahol én, akár barátok, bármi. Sokat nem utazott, max 1-2 órát, de nagyon elvolt, nézelődött ki az ablakon. Nem volt időnk venni jegyet mert rohantunk, de a kalauz, ahogy ránézett a cicára, nem is büntetett meg.

Sok Boldogságot Neked és a Cicádnak! Az enyém sajnos elpusztult azóta és nincs cicám. :(

2010. júl. 29. 10:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!