Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Miért gondolják többen is...

Miért gondolják többen is azt, hogy a macska/kutyatartóknál büdös van a lakásban?

Figyelt kérdés

Nekem 3 macskám és 1 kutyám van. Nemrégiben szarakodott a net, így kijöttek megcsinálni. Majd amikor észrevették a 4 állatot, megjegyezték, hogy nem gondolták volna, hogy van állat a lakásban, mert semmi szag nincs.

Nem veszik észre az emberek, hogy nem az állatok miatt van büdös egy lakásban, hanem a gazdi miatt?

Egyetlen egy helyen tapasztaltam bűzt eddig lakásban, de ott semmilyen állatot nem tartottak.

Kaptam már megjegyzéseket ismerősöktől (akik még sosem jártak nálam) , hogy ennyi állat mellett benti tartással biztos nem könnyű a szagok eltávolítása.

Miért lenne büdös?

2020. ápr. 19. 05:26
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Van szellőztetés is! Egy tiszta kutya, macska nem büdös!

Az alomnak van egy szaga, de azt minden nap cseréli, nem lesz büdös, persze nem a konyhában kell tartani

2020. ápr. 20. 09:52
 12/15 anonim válasza:
29%
2 macska van a lakásban, és 0 szag. Kristályos almot használnak, 2 hetente van cserélve, viszont ahogy kakilnak, egyből kirakjuk belőle a kakit és szükség esetén öntünk még hozzá kristályt. A pisiszagot semlegesíti ez a cucc, magában szívja a pisit és fertőtlenít.
2020. ápr. 21. 11:46
 13/15 anonim ***** válasza:
46%

Anyoseknal olyan kutya szag van hogy megmaradni nem lehet (meg amúgy se anyós végett😂) na azért mert lusta rendesen szellőztetni mert akkor megfázik.... Meg az alom sincs szerintem rendesen takaritva nagyon pici kutyájuk van csivava. De eszméletlen kutya szag van...

Nekünk van 2 cicánk 1 ragdoll 1 mentett cica és sosincs büdös sosincs szőr 2 éve vannak meg, mindenki megjegyzi: hogy lehet ilyen kellemes illat ha van macska?

Erre annyit szoktam mondani..: van egy jó gazdájuk és azért.

Néha segíteni kell gondolkodni az embereket :D

2020. ápr. 22. 08:52
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

"na azért mert lusta rendesen szellőztetni mert akkor megfázik...."

Nálunk ugyanez, de az öregebbek komolyan ezt hiszik, hiába mondasz bármit... Pedig pont a gusztustalanságtól, nem szellőztetéstől lesz beteg mindenki, nem mert "megfázik". Tagadja a vírusokat, akármit csinálasz. Gyerekként bezavart 39 fokos lázzal is, mett "nem öltöztél fel hülyegyerek, hogy lóghass".

Hiába bármi, cikkek, minden! Most sem figyelnek oda, egy fertő az egész ház. Előbb vert volna meg, mint szellőztetni enged. Kajaszag, fingszag, fullasutó bűz, "nrm fogok miattad megfázni p...szok".

Csak kihal ez a nemzedék, segíteni nem lehet rajta! Szerintem régen ezt tanítptták nekik! Meg ezzel társították, mivel télen van a járvány szezon! Mások el sem hiszik, hogy ez igaz!

2020. ápr. 22. 11:15
 15/15 anonim ***** válasza:

10es, nem használok légfrissítőt, cicám van, nincs büdös. (A kajája mondjuk az...szeretik az erőteljes illatú halas cuccokat...)

A szellőztetésről: nálunk a "nem az utcára fűtünk ment", szóval úgy október és március közt nem szabadott ablakot nyitni..

2020. nov. 7. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!